News

Maxime Meiland komt met een eigen kledinglijn

2019 was het jaar van de Meilandjes. Het programma Chateau Meiland trok miljoenen kijkers. Ze kunnen werkelijk van alles: een kasteel omtoveren tot een hotel, een eigen woonwinkel en een eigen wijnlijn op de markt brengen. En nu gaat hun dochter Maxime Meiland iets in haar eentje doen. Ze komt namelijk met een eigen kledinglijn. Volg jij de familie Meiland op de voet en ben jij een grote fan? Lees dan snel verder, want wij vertellen je meer.

Het succes van Chateau Meiland

De Meilandjes hebben vorig jaar zeker niet stil gezeten. Ze toverden een kasteel om in een fantastisch hotel en brachten daarna ook nog eens hun eigen wijn op de markt. Ook hun dochter Maxime Meiland heeft de Chateau-wijn nog steeds op één staan op haar favorietenlijstje. Alsof ze nog niet druk genoeg zijn, verklapt Maxime deze week op Instagram dat ze met nog iets bezig is.

Maxime Meiland komt met een eigen kledinglijn 

Op Instagram werd Maxime namelijk gevraagd wat haar favoriete kledingmerken of -winkels zijn en daar had ze een bijzonder antwoord op. Ze komt namelijk met een eigen kledinglijn. Maxime heeft nog niet eerder iets met mode gedaan, maar gelukkig zijn de Meilandjes van alle markten thuis. We kunnen er daarom vanuit gaan dat het vast en zeker geen teleurstelling wordt. 

Eigen kledinglijn Maxime Meiland

Wanneer Maxime’s kledinglijn wordt uitgebracht

Wanneer en in welke winkel haar lijn wordt uitgebracht is nog even onduidelijk. Wel weten we dat het dit jaar bij haar op de planning staat. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de lancering van Maxime’s eerste kledinglijn.

Beeld: Bruno Press 

Must reads 👀