News

Wat ééénig! Maxime en Montana Meiland krijgen een eigen programma

Elke maandag en donderdag zitten wij aan de buis gekluisterd om te gieren om de Meilandjes. We kunnen geen genoeg van deze 'wijnen, wijnen wijnen' familie krijgen en dat hoeft gelukkig ook niet. Vader Meiland wordt al voor verschillende programma's uitgenodigd om te presenteren, maar nu zijn ook Maxime en Montana aan de beurt.

Maxime en Montana Meiland gaan samen een programma presenteren

Dan is natuurlijk nu de grote vraag: waar zal het programma over gaan? Ook dat is bekend gemaakt. Het enige wat nog ontbreekt is de naam van het programma. De twee zussen zijn op zoek naar naar hoogzwangere vrouwen die nog niks aan hun kinderkamer hebben gedaan. Deze zullen zij gaan opknappen. Ervaring hebben ze zeker. Maxime heeft een dochtertje waarvan ze de kinderkamer heeft moeten doen en hebben ze niet te vergeten ook een heel chateau opgeknapt. Spontaan breken alle vrouwen van Nederland hun kinderkamer af zodat de twee het komen opfleuren voor hun kindje. Maxime staat te popelen. "We gaan je gewoon helpen. Ik heb er nu al zin in" Mogelijk was het nog niet de bedoeling om het nieuws al naar buiten te brengen. Het Instagram bericht waarop Maxime in een video over het nieuwe programma vertelde, is er namelijk af gehaald.

Maxime Meiland zit op een roze wolk

Maxime heeft laten weten dat de vader van haar dochtertje Claire haar niet meer hoeft te bellen. Ze vindt het verschrikkelijk dat hij nooit naar zijn dochter heeft omgekeken en laat weten dat ze via de vader van haar ex vernomen heeft dat ze ook niet steun van Claire's vader hoeft te verwachten. Gelukkig heeft ze wel weer iemand gevonden die ze op de set van Chateau Meiland ontmoet heeft. Namelijk een van de cameramannen. Heel cute! Martien is ook ontzettend blij met de nieuwe vriend van zijn dochter. "Het is een onwijs leuke jongen en buiten dat hij er goed uitziet, is hij zo aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze family." Wij zijn blij voor haar en kijken met veel zin uit naar het nieuwe programma van de zusjes Meiland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Bron: superguide.nl | Beeld: rtloulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved