News

Goed nieuws: Chateau Meiland keert weer terug op de buis

Héél erg goed nieuws voor alle trouwe fans van het tv-programma Chateau Meiland: het programma verschijnt weer op de buis. We krijgen bijna weer een kijkje in het leven van de Meilandjes, en kunnen dan weer genieten van allerlei hilarische momenten. En nog beter: Chateau Meiland niet één, maar twee keer per week te zien!

Het televisieprogramma Chateau Meiland is razend populair. Zó populair, dat ze vorig jaar zelfs de Televiziering hebben gewonnen. En als een serie zo'n groot succes is, dan is het natuurlijk heel erg jammer om te stoppen met het maken van nieuwe afleveringen. Zo zullen de makers ook hebben gedacht, want na een korte stop is Chateau Meiland vanaf eind augustus weer te zien op SBS6.

Chateau Meiland keert terug op tv

Een aantal maanden geleden werd bekend gemaakt dat de familie Meiland een einde maken aan hun avontuur in Frankrijk, en terugkeren naar Nederland. Ze verhuizen naar Hengelo. Het nieuwe seizoen zal dan ook in het teken staan van deze verhuizing, en alles wat erbij komt kijken. En we weten hoe de Meilandjes verbouwen, dus dit beloofd weer gouden televisie te worden ;-).  

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus twee keer per week te zien op SBS6: op maandag en donderdag. Dus, je weet wat je te doen staat: twee keer per week om 20:30 uur voor de buis, en genieten van de Meilandjes!

Bron: sbs6 | Beeld: brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved