News

In deze gigantische villa gaan de Meilandjes wonen

Als je de Meilandjes volgt, weet je dat ze Frankrijk achter zich laten en zich in Nederland gaan vestigen. Van wijn drinken in een château, naar een platteland villa in het dorp Hengelô. De Meilandjes verhuizen naar de provincie Gelderland en hebben daar een leuk optrekje bemachtigd. Benieuwd hoe het eruit ziet? Kijk dan mee.

De Meilandjes verhuizen van een Frans chateau naar een boerderij in Hengelo

Martien Meiland en zijn familie verlaten hun kasteel in Frankrijk om op een boerderij in Nederland te gaan wonen. Ze verruilen het Franse paleis, voor het Gelderse Hengelo. Waarom weg van de Franse zon naar het pittoresk dorpje Hengelo? Nou, wacht maar tot je het nieuwe optrekje van de Meilandjes hebt gezien.

Het artikel gaat hieronder verder.

chateau meiland

Van een Frans chateau naar een boerderij in Hengelo

De Meilandjes hebben namelijk een prachtige verbouwde boerderij gekocht. Aan het programma en de wijn van de Meilandjes hebben ze ongetwijfeld aardig wat geld overgehouden, want het pand stond te koop voor €975.000.

Maar hé, dan heb je ook wat. De boerderij heeft een oppervlakte van 335m2. Het bestaat uit 7 kamers, waarvan 3 slaapkamers en 3 badkamers. Daarnaast heeft het een dubbele garage, luxe gastenverblijf en als klap op de vuurpijl drie paardenstallen, een paardenweide, wasplaats, trainingsmolen, rijbak met verlichting en 1,2 hectare eigen grond. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier alle foto's van het sjieke huis.

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook