News

Yummy! Cornetto Dragon is de nieuwste lekkere ijssmaak voor de warme dagen

Het begint langzaam aan weer warmer te worden. Wat is er nou lekkerder dan een ijsje met warm weer? Precies, niets! Daarom komt Cornetto met een super lekkere nieuwe ijssmaak genaamd 'Cornetto Dragon'. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze limited edition ijssmaak!

Cornetto Dragon is de nieuwste ijssmaak

Cornetto Dragon is de nieuwe limited edition ijssmaak speciaal voor de opkomende warme dagen. Het ijsje smaakt niet alleen lekker, het ziet er ook spectaculair uit! Het ijs zit in een zwart cacaowafel hoorntje en heeft zelf een toffe kleurencombinatie van geel en roze. Verder is het ijsje afgetopt met rode aardbeiensaus en kruimels van zwarte cacao koekjes. Het ziet er dus super instagramable uit!

Waar smaakt het ijsje naar?

Het ijs ziet er dus super mooi uit, maar de smaak valt ook niet tegen. De wafel is gemaakt van cacao koekjes. Het ijs is een combinatie tussen mango-passievrucht en aardbeien. Bovenop het ijsje zit nog een swirl aardbeiensaus en meer cacao koekjes. Hoe lekker klinkt dit?!

Het verhaal achter de Cornetto Dragon

"Het ijsje is ontwikkeld met als inspiratiebron trends op het gebied van entertainment, mode en games. Draken tattoos, games als Age of Ashes en rumoer over de release van de Game of Thrones-opvolger: House of the Dragon, zijn voor ons bepalend geweest bij de ontwikkeling van deze spannende, limited edition introductie", vertelt Robin Misdorp de ijscoman van Ola.

Waar te koop?

De Dragon-ijsjes zijn te koop bij elk punt waar Ola-ijs wordt verkocht. Ook zijn de ijsjes in de supermarkt te vinden. Geen zin in een grote Cornetto? No worries! De ijsjes zijn ook in mini-formaat te koop.

Lees ook:

YUM! Hier koop je vanaf nu Cor­net­to ijs met Cal­vé pin­da­kaas

Eindelijk: Er bestaan nu zakken met de Cornetto 'puntjes'

OMG: Er bestaan nu unicorn Cornetto's

Beeld: Glasnost, Ola
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved