News

Eindelijk: Er bestaan nu zakken met de Cornetto 'puntjes'

Hoewel de zomer nu officieel voorbij is, betekent dit niet dat wij geen ijsjes meer mogen eten. In tegendeel zelfs! Bij het eerste beste zonnestraaltje maken wij gelijk gebruik van de mogelijkheid om een ijsje te scoren. Onze all time favorite? Een Cornetto. Nietes is lekkerder dan als laatste het puntje opeten, die volzit met chocolade... En deze puntjes, die zijn nu gewoon te koop in een zak. Love it.

Cornetto
Ben jij dol op ijs? Eet jij het liefst elke dag een Magnum of werk jij zonder moeite twee Cornetto's naar binnen? Oops... Niets is lekkerder dan tijdens een zonnige dag een Cornetto eten met als laatst, jawel, het onderste puntjes gevuld met chocolade. Hmm! Jammer dat het altijd maar zo weinig is... Gelukkig heeft een fabrikant daar iets op bedacht en lanceert zakken met die puntjes chocolade. Oh la la! Zo kunnen we onze favoriete snack blijven eten, ook als het écht geen weer voor ijs is ;-).

cornetto punt chocolade

De snack wordt Muddy Bites en de bedenker van het product ziet het als een gat in de markt (ja, duh!). Een zak gaat ongeveer €3 kosten. Op dit moment is de bedenker van Muddy Bites nog druk bezig genoeg geld in te zamelen om het product op de markt te brengen, maar gelukkig kunnen we al wel pre-orderen.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved