News

OMG: Er bestaan nu unicorn Cornetto's

Hoewel de temperaturen van de afgelopen dagen niet echt een excuus waren voor een ijsje, hebben wij nu toch een héle geldige reden gevonden. De makers van Cornetto ijs komen namelijk met iets nieuws op de markt, niet zomaar een Cornetto, nee een heuse unicorn Cornetto. Dat noem je dus een unicornetto ;-). Zijn wij even blij dat het dit weekend weer lekker weer wordt.

Unicorn Cornetto
Of het nou regent of de zon volop schijnt, bij ons is het altijd weer voor ijs. Right? Zeker toen we deze unicorn Cornetto's tegenkwamen op het internet, kregen wij in de ochtend spontaan zin in ijs. Scroll maar snel door en kijk even hoe magisch lekker dit eruit ziet?

Unicorn ijs scoren
Zoals je van de normale Cornetto gewend bent is dit ijs niet wit, maar paars met roze en bevat het kleine chocolade-balletjes. Pluspunt: in het puntje van de hoorn zit (zoals het hoort) chocolade. Yum! Waar je deze toffe ijsjes scoort? Dan moet je even een reisje naar Thailand boeken, want daar worden deze pareltjes verkocht. Wij zeggen geen nee tegen een tripje Thailand, jullie?

Beeld: iStock | Bron: Pretty52

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved