Travel

How romantic: zo gaan jij en je lover (budgetproof) een nachtje weg

Wil je dolgraag een nachtje weg met je lover? Soms lopen de hotelprijzen hoog op, we get that. Speciaal voor jou hebben wij wat tips om budgetproof  een nachtje weg te gaan. Zodat jullie extra geld over houden om het samen gezellig te maken. Lees je mee?

Budgetproof een nachtje weg

No worries – ook met wat minder geld kun je prima een nachtje weg. Misschien moet je dan wel iets meer tijd besteden aan de voorbereiding, maar daar helpen we je graag mee! Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor leuke staycation plekken in Nederland? Check dan dit artikel.

1. Zelf boodschappen meenemen
Vaak kun je bij het reserveren van een accomodatie zelf kiezen of je ontbijt, lunch of diner wilt. Het kost natuurlijk wel wat om je buik vol te eten. Check daarom eens of je kunt overnachten in een huisje met een keuken. Dan kun je van tevoren al wat boodschappen doen en deze meenemen. Neem voor de avond een lekkere fles wijn mee, zodat je nog even kunt nagenieten van je dag op een andere bestemming. Net zo gezellig, wel veel goedkoper.

2. Goedkoop vervoer
De auto pakken en vetrekken naar de andere kant van Nederland klinkt leuk en avontuurlijk, maar van de benzinekosten word je niet vrolijk. Hebben jullie een ov-chipkaart? Studeren jullie nog? Vertrek dan op vrijdag naar de accommodatie, want dan kun je de heen weg in ieder geval gratis reizen met het openbaar vervoer.3. Kamperen
Het kan super romantisch zijn om op een warme zomerdag samen ergens in een tentje te slapen. Ja girl, je moet helaas wel wat luxe opgeven als je gaat kamperen… Bekijk ruim van tevoren welke spullen je mee moet nemen en ga op zoek naar een leuke plek om de tent op te zetten. Neem veel kussentjes en een kleedjes mee zodat je 's avonds samen naar de sterrenhemel kunt kijken voordat je knus in de tent gaat liggen. Lees ook dit artikel voor de beste kampeer tips & tricks.

4. Boek last-minute
Hosts van accommodaties willen natuurlijk dat alle slaapplekken gebruikt worden. Daarom bieden ze plekken die misschien niet gevuld dreigen te worden voor een zacht prijsje last-minute aan. Het vergt wel wat planwerk, want je weet van tevoren nooit zeker of een plek wel of niet uitverkoopt. Als je een beetje flexibel bent in de data van je nachtje weg kun je vaak voor een veel goedkopere prijs een overnachting boeken.
 5. Neem een kijkje op vakantieveilingen.nl
Vakantieveilingen, je hebt er vast weleens wat over gehoord. Bij Vakantieveilingen verschijnen regelmatig fijne aanbiedingen op nachtjes weg. Hoe het werkt? Heel simpel: bied mee op een aanbieding en wacht tot de tijd verstreken is. Degene met het hoogste bod wint, spannend! Het duurt vaak wel even voordat je iets wint, maar als je geen haast hebt is het zeker de moeite waard om te proberen.

Deze veilingen staan nu op de site:

 
Bron: Budgetproof.nl, bespaarinfo.nl, kekmama.nl, dik.nl | Beeld: Unsplash, Pinterest
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved