News

Daar is 'ie weer hoor: Temptation Island-Zach krijgt zijn eigen show op Instagram

Het is alweer even geleden dat we wat hoorde van Temptation Island-Zach Avelo. Na zijn deelname kreeg hij aardig wat volgers op Instagram. Met deze fame is hij een kledinglijn gestart. Nu begint hij ook nog een eigen show genaamd 'De Zach Show'.

Temptation Island-Zach begint eigen Instagramshow

We kennen Zach Avelo van zijn deelname aan Temptation Island. In 2020 deed Zach samen met Simone mee aan het programma. De twee kwamen er wat later bij, ze vervingen de telefoon-smokkelende Gianni en Melissa. In de villa ging Zach helemaal los. Hij probeerde sneaky met Romee te flirten, maar de camera's filmde alles. Het koppel heeft de test niet overleefd en Zach werd een van de meest spraakmakende deelnemers van seizoen 5.

De Zach Show

Na zijn deelname kreeg Zach er ineens ontzettend veel Instagramvolgers bij. Hier maakte hij al eerder gebruik van door kleding te verkopen. Nu begint de celeb ook een eigen Instagramshow genaamd 'De Zach Show'. Hij presenteert de show samen met zijn huidige vriendin Noémi. In aflevering 1 krijgt deelnemer Calvin een make-over. Zach kiest kleding voor de jongen uit en Calvin krijgt een nieuwe coupe. Vind jij dat Calvin er beter uitziet? Oordeel zelf maar!

 

Beeld: Instagram: @zachavelo
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved