News

Temptation-Simone doet een boekje open over relatiestatus

Na alle drama, vreemdgangers en Temptation-baby's zijn wij eigenlijk nóg aan het bijkomen van het laatste seizoen van drama in paradise. Maar we moeten door, want na het nieuws van de nieuwe vriendin van Zach heeft ook zijn inmiddels ex-vriendin Simone een boekje open gedaan over haar relatiestatus.  

Simone Smith vertelt wat ze nu van Zach Avelo vindt

Inmiddels weten we dat Zach happily in de liefde is met zijn nieuwe vriendin en dat ze zelfs willen gaan samenwonen. Hoewel het er in eerste instantie op leek dat ze wat rustiger aan deed, werd Simone met verleider Bas gespot. Hoe dit nu echt zit wordt duidelijk in een interview met YouTuber en oud-profvoetballer Andy Van de Meijde. In zijn serie 'Bij Andy in de auto' vraagt hij bekende mensen vaak het hemd van het lijf en zo ook bij Simone. "Er zit wel een duiveltje in mij, anders kan je ook niet met een Zach gaan. Die is heel losbandig en gezellig. Maar ik had niet verwacht dat het zo zou aflopen. Weet jij wel wie je bent? Waar je staat in het leven?"

Heeft Simone Smith een nieuwe vriend?

Uiteindelijk wil Andy wel echt weten 'hoe het dan zit met seks'. En dan vertelt Simone dat ze daar ‘wel iemand vast voor heeft’. “Ik wil momenteel geen relatie, maar ik heb voor seks één iemand die ik al heel lang ken en vertrouw. Gewoon wanneer we allebei tijd hebben. Voor meer is het niet. Ik zeg gewoon eerlijk dat ik daar nu wel voor open sta, ja. Maar een relatie even niet. Dat is ook niet gezond, na de rollercoaster van Temptation Island." 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved