News

Vanaf deze datum is het tweede seizoen van Jamie Vaes' realityshow 'In The Vaes Lane' te zien

Jaimie Vaes is al lang niet meer alleen het liefje van Lil Kleine. Ze is styliste en programmamaker bij MTV. Verder is ze natuurlijk moeder van haar zoontje Lío Zion en een echte realityster! Op Instagram kondigt ze aan dat het tweede seizoen van haar show een feit is. 

Jaimie Vaes' realityshow krijgt een tweede seizoen

Het leven van Jaimie Vaes wordt al een tijdje gefilmd voor haar eigen realityshow op Discovery+. Het programma blijkt een grote hit te zijn! Jaimie gaat vaak op stap met haar besties Koen Kardashian en Estelle Cruijf. Ook haar zoontje Lío is regelmatig in beeld. Wij snappen wel dat dit een succes is!

Seizoen 2 van The Vaes Lane

Nu heeft Jaimie op Instagram aangekondigd dat het tweede seizoen eraan komt. Yes! We kunnen nog langer genieten van het luxe leven van deze ster. In het eerste seizoen zagen we onder andere dat Jaimie bezig was met het plannen van haar wedding. Hier horen natuurlijk een super dure ring en een prachtige jurk bij. Helaas gaat dit feest door COVID niet door. "Met pijn in ons hart hebben we ons huwelijk door COVID weer moeten uitstellen maar never the less, wordt dit een fantastisch seizoen waarin ik jullie opnieuw een kijkje geef in mijn leven. Get ready!" We zien het allemaal in het tweede seizoen van 'In The Vaes Lane'. 

Je bekijkt Jaimie: In The Vaes Lane seizoen 2 vanaf 24 juni op Discovery+. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved