Celebs

Jaimie Vaes krijgt een eigen realityshow op discovery+

Regelmatig berichten wij over het wilde leven van Lil Kleine, maar ook zijn verloofde Jaimie Vaes maakt genoeg mee. Naast het liefje van Lil Kleine, is ze ook nog steeds styliste, programmamaakster bij MTV én natuurlijk de mommy van zoontje Lío Zion! Streamingdienst discovery+ vond dit reden genoeg om haar te volgen voor een eigen realityshow. 

Jaimie Vaes: In the Vaes lane

Oh, how we love Jaimie Vaes! Het liefje van Lil Kleine is niet alleen de mama van Lío Zion, Jaimie verschijnt ook regelmatig met toffe programma’s bij MTV. Ook is ze druk met haar leven als influencer. Het leven van Jaimie is dus behoorlijk hectisch te noemen. Het ene moment is ze druk met haar leven als moeder en is ze vooral veel thuis om er voor haar zoontje te zijn, het andere moment staat ze volop in the picture te shinen aan de zijde van liefje Lil Kleine. In the meanwhile zijn zij en Jorik, a.ka. Lil Kleine druk met de verbouwing van hun huis in Amsterdam. En oh, ze hebben ook nog grote plannen om te gaan trouwen! Dit kan dus niet anders dan dat deze docuserie een knaller van een realityshow wordt! De discovery+ Original Jaimie Vaes: In the Vaes lane is vanaf februari te zien bij Discovery+.

Ben jij benieuwd hoe Jaimie Vaes er vóór al haar ingrepen uitzag? Klik dan hier. De ster heeft aangekondigd dat er een seizoen 2 komt van haar show! Check het hier.

Must reads 👀