News

Ginny & Georgia seizoen 2 : dit is wat we al weten

Ginny & Georgia is de nieuwe hitserie van Netflix. In de serie volg je het verhaal van moeder Georgia en dochter Ginny. De twee verhuizen naar het noorden om een nieuwe start te maken. Na een succesvol eerste seizoen moet er toch wel een seizoen 2 naar Netflix komen? Dit is alles wat wij weten!

Netflix serie Ginny & Georgia seizoen 2

Ginny & Georgia is een serie over de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Op het eerste gezicht lijken de twee totaal niet op elkaar, maar dit verandert als je verder in het verhaal komt. Na het heftige einde van seizoen 1 staan de fans te popelen voor een volgend seizoen!

Recap van seizoen 1

Spoiler alert! In seizoen 1 is er heel veel gebeurd. Aan het einde van seizoen 1 zien we dat Georgia basically wegkomt met de moord op haar ex-man. Door middel van vuurwerk wist ze de laatste sporen uit. Ondertussen stal Ginny de motor van Marcus om samen met Austin weg te lopen van huis. En dat allemaal nadat de hele school erachter kwam dat Ginny is vreemd gegaan in haar relatie met Marcus, met de broer van haar bestie nog wel… Waar ze heen zijn gegaan, is onbekend. Misschien is Ginny naar haar vader gevlucht?! We moeten nog maar afwachten hoe dit eindigt.

De cast van seizoen 2

Ginny is vertrokken uit Wellsbury, dus de grote vraag is waar het verhaal zich verder gaat afspelen. Volgen we Ginny? Of verdwijnt ze uit de serie? Dat laatste is bijna onmogelijk, dus de kans is groot dat de serie zich in een andere stad gaat vervolgen. We kunnen alleen nog maar speculeren wie we het volgende seizoen allemaal terug gaan zien. Stiekem hopen wij dat Ginny sowieso terugkomt en dat ze ook een aantal van haar besties uit Wellsbury meeneemt. 

Wanneer staat seizoen 2 op Netflix?

Er is nog geen officiële aankondiging van seizoen 2…Het valt wel op dat Netflix vaak één jaar na een seizoen de volgende online zet. Helaas lopen veel producties vertraging op door het coronavirus. Wij gokken dat ongveer volgend jaar het nieuwe seizoen op Netflix staat. We can’t wait!

Heb jij de serie nog niet gezien? Check dan hieronder de trailer!

Watch on YouTube

Deze series hebben wel officieel een volgend seizoen aangekondigd:

– The Handmaid’s Tale seizoen 4 is onderweg en ook seizoen 5 is bevestigd

– Élite Netflix: seizoen 5 is officieel onderweg en dit is alles wat we weten

– Videoland kondigt het vierde seizoen van Mocro Maffia aan

Beeld: istock