Series & Films

Alles wijst erop dat Karina en Daryl op de Temptation-dreamdate met elkaar in bed duiken

Terwijl 'Purpoos Sonny' nog maar net zijn biezen heeft gepakt, zitten de rest van de kandidaten absoluut niet stil, wat drama betreft. Sonny en Jaydi lijken qua drama eigenlijk het stokje te hebben overgedragen aan Greg en Karina, want de relatie tussen deze twee wordt flink op de proef gesteld. Alles wijst er zelfs op dat Karina héél snel in bed beland met haar crush Daryl...

Oelala: 'Daryl en Karina hebben seks op Temptation Island'

Let's be honest: wekenlang draaiden de afleveringen van Temptation Island vooral om de relatie tussen Jaydi en Sonny. Inmiddels heeft Sonny zijn koffers gepakt en genieten we vooral nog van de romantische beelden van de opbloeiende liefde tussen Jaydi en 'Pretty Ricky'. All eyes zijn nu voornamelijk gefocust op Karina en Greg, of beter gezegd: hoe het steeds minder goed gaat tussen deze twee. Hoewel Greg er al vrij snel achter kwam dat hij met Karina verder wil, is dat niet bepaald iets waar zij naar toe lijkt te willen. Karina wil at the moment niets liever dan single Daryl en de vonken spatten er dan ook af tussen de twee. Morgen is het ein-de-lijk tijd voor de dreamdates en alles wijst er op dat Karina en Daryl samen in bed duiken! OMG. Als je goed kijkt zie je namelijk aan het einde van de preview van de aflevering van morgen dat er in ieder geval één stel is dat een steamy nacht beleeft. In eerste instantie zou het logisch zijn als dat Jaydi en Ricky zijn, maar Jaydi heeft in Love Therapy vertelt dat ze nooit seks voor de camera zou hebben. "Ik weet dat het zo lijkt. Maar ik had zoiets van: mijn broertjes en zusjes kijken, mijn moeder, mijn vader… ik ga dat gewoon niet doen. Dat vind ik niet oké." Het enige logische 'stel' dat er dan over blijft, is toch echt Karina en Daryl! Wij kunnen niet wáchten tot de aflevering van morgen, are you with us? ;-) 

Karina en Greg toch weer samen na Temptation Island?

Hoewel alles er dus op wijst dat Karina samen met Daryl een hete nacht heeft beleefd, is inmiddels ook al uitgelekt dat ze uiteindelijk toch weer terugkeert naar Greg. Huh?! Ja, echt. Eerder lieten we al weten dat Karina en Greg nog samen zijn. Greg ging live op Instagram en daarbij viel direct iets op. Op de achtergrond hoorden we namelijk een bekende stem, die van Karina. De kijkers zagen Gregory even buiten beeld stappen. Op de achtergrond hoorde je toen de stem van Karina, waarna Gregory meteen 'Ssst!' zegt. 

Karina zegt in aflevering 13 dat ze spijt heeft van haar acties met Daryl, lees het hier!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved