Spoiler: wij weten al of Temptation Island-Gregory en Karina bij elkaar blijven

News door Nadie

Spoiler alert! Kijk jij iedere week trouw naar Temptation Island: Love or Leave en wil je nog niet weten hoe het met Gregory en Karina afloopt? Lees dan niet verder ;-) Ben je wél benieuwd naar hoe nu het is met de twee? Wij hebben het antwoord. 

Wij weten al of Gregory en Karina van Temptation Island bij elkaar blijven

Temptation Island: Love or Leave is - gelukkig - nog niet afgelopen, maar wij weten wél al of Gregory en Karina nog samen zijn. Dit allemaal dankzij een onhandig foutje via Instagram. Ai!

Instagram Live

Gisteren ging Gregory live op zijn Instagram. Dit werd natuurlijk door veel Temptation Island fans gekeken en hen viel direct iets op. Op de achtergrond hoorden we namelijk wel een héél bekende stem. Je raadt het al: het was die van Karina. Oeh, juicy! De kijkers zagen Gregory even buiten beeld stappen. Op de achtergrond hoorde je toen de stem van Karina, waarna Gregory meteen 'Ssst!' zegt. See for yourself:

Na het zien van deze video lijkt het erop dat de twee de relatietest van Temptation Island Love or Leave hebben doorstaan! Wat denk jij?

Ware liefde

Dit seizoen van Temptation Island heet natuurlijk niet voor niets Love or Leave. Eerder zagen we al dat Sorelis super romantic Gulcin ten huwelijk vroeg. So cute! Sorelis was zo zeker over de liefde tussen hem en Gulcin dat hij haar wel ten huwelijk móest vragen. Voor hen was de liefdestest dus geslaagd en dit blijkt nu ook het geval te zijn bij Gregory en Karina. Wij zijn benieuwd of de liefde het ook zal overwinnen bij de andere koppels :-)

Wil jij alles weten rondom Temptation Island? Blijf hier up to date met al het nieuws.