Series & Films

Dus toch: het eerste koppel van Temptation Island gaat eerder naar huis

Kunnen we het even hebben over het hoge romantische gehalte van Temptation Island 2020? Waren het vorige seizoenen vooral de steamy scenes die de serie spannend maakte (ook niet erg ;-), is het dit jaar de romantiek die van het beeldscherm afspat. Het heet natuurlijk niet voor niets Temptation Island: Love or Leave! Vooral Sorelis en Gulcin zorgen ervoor dat wij nog in true love geloven.

Cute! Temptation-Sorelis vraagt Gulcin ten huwelijk

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij piekeren ons al twee weken suf over de cliffhanger van Sorelis die vraagt ‘Kaj, heb je effe?’ In Aflevering 6 van Temptation Island: Love or Leave werden we ein-de-lijk verlost van deze vraag. De aflevering ging voornamelijk over het spannende gesprekje tussen Sorelis en presentator Kaj. Sorelis weet het namelijk zeker: hij en Gulcin zijn meant to be en dus verlaten ze samen voortijdig het programma. Mét een ring om haar vinger. Want Gulcin zei natuurlijk ‘duizendmaal ja’ toen Sorelis op één knie ging. How romantic! Doordat de twee lovebirds niet meer zonder elkaar konden moesten de twee wel het programma verlaten, maar het lijkt er niet op dat ze dat echt erg vinden! Voor hen is de liefdestest geslaagd en ze zijn dan ook het eerste koppel ooit dat vrijwillig het programma verlaat.

Kevin en Eva zijn de nieuwe deelnemers in Temptation Island Love or Leave

Sorelis en Gulcin worden vervangen door Kevin (27) en Eva (19), die zo'n 1,5 jaar samen zijn en klaar zijn voor de volgende stap. Temptation Island moet gaan bewijzen of ze daadwerkelijk klaar zijn voor een toekomst samen. Vooral voor Kevin dan, want toen ze net twee weken samen waren, ging hij al de fout in. "Dit is voor mij een goede test om te kijken of ik het aankan", vertelt hij aan Kaj en Monica. Wij kunnen niet wachten tot we in aflevering 7 kunnen gaan zijn hoe dat tussen de twee afloopt!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved