News

Juicy: woont dit Temptation Island-koppel nu al samen?

Temptation Island Love Or Leave zit dit jaar weer vol met juice. In de hoofdrol zitten Jaydi, Sonny en Ricky. Eerder zagen we al dat Jaydi er met Ricky vandoor ging, maar volgens Sonny wonen de twee nu ook al samen.

Temptation Island-Jaydi woont al samen volgens haar ex

Dit seizoen Temptation Island zit boordevol verrassingen, maar het hoogtepunt is toch wel de relatie tussen Jaydi en Sonny. We hebben allemaal gezien hoe Temptation Island-Jaydi voor Pretty Ricky koos en hiermee haar relatie beëindigde. In de vorige afleveringen van Temptation Island hoorden we Ricky en Jaydi al grappen maken over samenwonen. Dit hebben ze volgens Sonny in de realteit gebracht in Nederland. Hij zei het volgende over zijn ex Jaydi bij de Shownieuws Podcast: “Wij hebben minimaal contact. We hebben elkaar twee keer gezien sinds we terug zijn. Jaydi heeft bij mij haar spullen opgehaald en volgens mij is ze nu al bij Ricky ingetrokken.” Sonny weet het niet 100% zeker dus we mogen geen definitieve conclusies trekken, maar speculeren is niet verboden. Het ziet er in iedergeval naar uit dat Jaydi en Ricky nog steeds dolgelukkig zijn na hun Temptation Island avontuur. 

Eigen show voor Temptation Island-Sonny

Dat de twee nog bij elkaar zijn wordt wél bevestigd. Jaydi vertelt in Temptation Love Therapy dat Ricky the one is voor haar. Hij kan zelfs niet wachten om haar aan zijn ouders voor te stellen, how cute! Ook kan Jaydi het heel erg waarderen dat Ricky een gelijkwaardige relatie wil. Wij kunnen ons dat wel voorstellen na alle merkwaardige uitspraken die Sonny heeft gedaan over zijn ex. Stiekem is het ook wel jammer dat Sonny uit Temptation Island is vertrokken, maar niet getreurd. Sonny is in gesprek met RTL over een eigen reality programma. Op Instagram laat hij ook weten dat bij bij BNNVARA is geweest en dat er spannende dingen aankomen.

View post on Instagram
 

Of die er echt aankomen en wanneer dan precies is nog niet duidelijk, maar wij kunnen nu al niet wachten!

Beeld: RTL

Must reads 👀