Films & Series

Sonny neemt een drastisch besluit in Temptation Island: “Ik zou niemand aanraden om mee te doen”

Hoewel de roddels stiekem al een poosje gingen, konden we in de nieuwste aflevering van Temptation Island Love or Leave zien hoe Sonny besloot dat zijn tijd in de villa erop zat. De preek van Marco van vorige week had hem blijkbaar aan het denken gezet, want ‘mister Purpoos’ zag ein-de-lijk dat de enige persoon die hij hulp moest verlenen, hijzelf was. Aan Grazia legt hij verder uit door welk proces hij ging na zijn vertrek.

Sonny verlaat de villa in Temptation Island Love or Leave

Aan het begin van het programma ging het gerucht al dat Sonny zonder Jaydi voortijdig de Italiaanse villa zou verlaten en dat bleek waar. Nu hij zich écht heeft gerealiseerd dat hij Jaydi voorgoed heeft verloren, neemt hij een drastisch besluit. Als Kaj hem vraag wat hij nu echt wil, geeft hij aan: “Ik denk dat mijn proces hier wel is afgelopen.” Verder lijkt het erop dat hij er spijt van heeft hoe hij zich al die tijd op andere mensen heeft gefocust: “Ik merk met Jaydi heel erg dat ik misschien haar proces heb beperkt en niet heb gestimuleerd.” ‘Mister Purpoos’ realiseert zich dat hij de liefde niet meer zal vinden in de villa en besluit zijn koffers te pakken en in zijn eentje terug te keren naar Nederland. “Ik ga de liefde niet vinden. Ik ben de liefde kwijtgeraakt. Ik merk dat de intenties die ik hier in de villa heb niet altijd aankomen. Voor mij is het op dit moment echt een hel. Ik heb me continu alleen maar gefocust op andere mensen.”

Psychologische hulp
In een interview met Grazia vertelt Sonny dat hij niemand zou aanraden om mee te doen met Temptation Island Love or Leave. “Ik heb erg onderschat hoe het is om 24/7 gefilmd te worden. Overal hangen camera’s en microfoons; geen enkele ademhaling is privé. Toen ik eenmaal thuis kwam, was ik fysiek en emotioneel mezelf niet meer. Het was een van de heftigste periodes uit mijn leven. Ik kon maar niet bevatten wat er allemaal was gebeurd. Ik raad dan ook niemand snel aan om mee te doen aan zo’n programma.” Sonny besloot dan ook hulp te zoeken bij een psycholoog. “Inmiddels heb ik mij weer herpakt.” 

Ben jij benieuwd of Jaydi ook alleen naar huis gaat of dat ze Ricky meeneemt? Klik dan hier!

Must reads 👀