News

Sad news! Love Island USA-winnaars Justine Ndiba en Caleb Corprew zijn uit elkaar 

Een paar maanden geleden wonnen Justine Ndiba en Caleb Corprew samen Love Island USA. Helaas is aan deze love story nu al een einde gekomen. Wow! Want, de lovebirds en dus winnaars van het Love Island prijzengeld (€100.000) zijn no longer together. Lees je mee?

Love Island USA-winnaars Justine Ndiba en Caleb Corprew zijn uit elkaar

Op Instagram deelt de knappe winnares Justine een verdrietige breakup tekst. “Het is een heel vreemd gevoel om dit te moeten typen, maar ik snap dat mijn nieuwe realiteit is dat ik ook privé stuff met jullie moet delen. Bij deze laat ik weten dat Caleb en ik niet langer samenzijn. Ik vraag jullie verder om de nodige tijd, zodat ik dit proces van een heartbreak kan verwerken. Het is allemaal erg zwaar voor me.” Wij hadden dit totaal niet zien aankomen, want dit koppel was juist zó leuk samen.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Nog een breakup

Vorige week gingen ook Love Island USA finalisten Cely Vazquez en Johnny Middlebrooks uit elkaar. Wait What?! Ja, dit verdrietige nieuws deelde Cely op haar Instagram. “Omdat jullie allemaal van zo dichtbij hebben kunnen meegenieten van onze relatie, moet ik jullie helaas nu melden dat Johnny en ik niet langer samenzijn.”

View post on Instagram
 

Ben jij een échte fan van realityshows? Dan past volgens je sterrenbeeld deze show het best bij jou ;).

Bron: LoveRealityBeeld: RTL