News

Baby nieuws: Love Island-Rowéna onthult geslacht eerste kindje

Love Island Rowéna

Love Island-Rowéna liet onlangs al weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Nu deelt ze dan eindelijk op Instagram de gender reveal. Is it a boy or a girl?

Love Island-Rowéna

Rowéna Verdaasdonk is bekend van haar deelname aan Love Island. Ondanks dat ze daar geen liefde heeft kunnen vinden is ze wel alweer een lange tijd gelukkig samen met haar vriend. Ook maakte ze een paar maanden geleden bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Toch is het emotionele moment dan eindelijk aangebroken. Op haar Instagram deelde Rowéna namelijk beelden van haar gender reveal party.

Gender reveal party

De gender reveal party van Rowéna en haar vriend werd goed gevierd en ze deelde het daarom ook met haar volgers. In het filmpje was te horen dat mensen aan het aftellen waren naar het spannende moment. De vriend van Rowéna stond ondertussen klaar met een confettikanon. Uiteindelijk kregen ze de verrassing, dat ze binnenkort een jongetje verwachten. Rowéna werd vervolgens vol vreugde opgetild door haar vriend.

Lees ook:
Love Island Joan Pronk geeft update over zwangerschap

Mama worden

Laatst was Rowéna nog te gast in het programma Realitea van RTL-Boulevard. Daarin liet ze weten dat ze echt niet kan wachten om haar kleintje vast te houden. Ook kijkt ze onwijs uit naar het moment dat ze ‘mama’ wordt genoemd. Wij wensen de twee in ieder geval ontzettend veel geluk samen met de zwangerschap en binnenkort ook met de kleine man.

Beeld: @rowénaverdaasdonk