News

Deze datingprogramma’s hebben de grootste slagingskans

datingprogrammas-grootste-slagingskans

Er zijn er téveel om allemaal op te noemen en elk jaar komen er ook steeds meer bij: datingprogramma's. Niemand is graag alleen en elke single kan niet wachten om de ware te vinden. Tientallen dates en Tinder profielen verder, kiezen er een hele hoop mensen om het met de hulp van een tv-programma te proberen. Maar welke show heeft eigenlijk de meeste kans van slagen?

8. Love Island

We starten onderaan het lijstje met Love Island. Als kijkers hadden wij wel verwacht dat dit een van de datingprogramma’s zou zijn met de grootste slagingskans. Maar helaas, we zitten er volledig naast! In de Nederlandse Love Island mag er bijna tot niet gedronken worden op het eiland. Dit kan, in tegenstelling tot Temptation Island, er dus voor zorgen dat er minder snel met elkaar geflirt wordt.

7. Too Hot To Handle

De vrijgezellen doen hier overduidelijk niet allemaal mee om de liefde te vinden, dus we zijn niet verbaasd dat deze op nummer zeven is geëindigd. Wanneer er geld in het spel komt, kunnen mensen zich waarschijnlijk toch wat minder goed focussen op het échte doel.

6. Temptation Island

Uh, Temptation Island op plekje 6? Nou, dan zijn de wonderen de wereld nog niet uit! Er wordt heel wat af geflirt, gezoend en gestoeid, maar we zouden niet zo snel zeggen dat het ook daadwerkelijk steady relaties oplevert. Maar blijkbaar hadden we het helemaal verkeerd en moeten we dit ordinaire programma iets meer credits geven 😉

5. De Bachelorette

Tijdens De Bachelor en Bachelorette zijn er genoeg singles om uit te kiezen om een band mee op te bouwen, toch krijgt dit datingprogramma niet een hele hoge score. In Nederland hebben Tony Junior en Thomas van der Vlugt bewezen dat het niet altijd loopt zoals je zou willen, maar de show zou in Amerika succesvoller zijn dan hier.

4. Are You The One?

Ook bij Are You The One? is er een grote geldprijs te winnen. Toch schijnt dit wél een van de datingprogramma’s te zijn met de grootste slagingskans. Van tevoren gaan de matchmakers natuurlijk al aan de slag om stelletjes te vormen, dus wie weet is dat het geheim achter het succes.

3. Love Is Blind

De singles van Love Is Blind nemen een grote sprong in het diepe. Ze leren hun potentiële lovers kennen door middel van blinde (letterlijk) dates, om vervolgens met elkaar te verloven. Je weet niet hoe de ander eruit ziet, dus hierdoor word je echt verliefd op iemands innerlijk. Dit lijkt ons een goede basis voor een gezonde relatie!

2. Married At First Sight

Het populaire Married At First Sight kent in Nederland maar weinig succesverhalen, maar het schijnt in het buitenland een stuk beter te lopen. Bij de Australische variant zijn er nog heel wat koppels samen en lijken ze het ook écht fijn te hebben samen. Zeg maar ‘bye bye’ tegen ongemakkelijke relatiefases en ga direct voor de ring!

1. 90 Day Fiancé

Daar zijn we dan, 90 Day Fiancé heeft dé grootste slagingskans van alle datingprogramma’s. Make sense! Doordat de deelnemers elkaar al een hele poos kennen voordat de show begint, heeft dit een groter slagingspercentage dan de andere tv-programma’s. Voor welke zoektocht zou jij je het eerste aanmelden?

Beeld: rtl: married at first sight