News

Nieuwe Love Island-ster Lena doet boekje open over bekende ex

love-island-lena-bekende-ex

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van Love Island. Ondanks dat de eerste aflevering nog niet online staan, leren we de deelnemers langzamerhand een beetje kennen. Love Islander-Lena doet een boekje open over de vervelende ervaring met haar bekende ex.

Lena

Vanaf maandag gaat het gloednieuwe seizoen van Love Island weer van start en wij kunnen niet wachten! Inmiddels heeft Videoland ons voorgesteld aan alle deelnemers die de komende tijd in de villa zullen verblijven. Ook de 25-jarige Lena is van de partij. De slimme meid is bezig met haar master in communicatiewetenschappen en hoopt haar koppie erbij te houden tijdens de afleveringen. In een eerdere relatie heeft ze haar gevoel gevolgd, in plaats van haar verstand. De brunette zegt altijd wat ze denkt en heeft geen blad voor de mond. Ze is op zoek naar de liefde, maar hoopt geen voetballer tegen te komen tijdens haar avontuur. Daar heeft ze namelijk geen goede ervaringen mee! Love Island Lena heeft haar hart gelucht en vertelt over haar bekende ex.

View post on Instagram
 

Bekende voetballer

De prachtige Lena is op zoek naar een grappige vent, iemand waarmee ze kan lachen.  “Zodat ik me lekker kan amuseren met die persoon. Ik wil dat als ik bij hem ben, ik het gevoel krijg dat ik niets of niemand anders nodig heb”, vertelt ze aan ‘Showbits’, van Het Laatste Nieuws. Daarnaast heeft ze ook een zwak voor voetballers, maar tegelijkertijd is dit ook haar grootste red flag in een man. Love Island-ster Lena denkt namelijk meteen terug aan haar bekende ex.

Een tijdje terug is de beauty namelijk verhuisd naar Polen voor haar toenmalige vriendje. Ze heeft twee jaar een relatie gehad met deze bekende voetballer, maar kwam helaas alleen weer teruggekeerd naar huis. Verder laat ze weinig los over de identiteit van haar ex, maar ze vertelt wel dat dit geen fijne tijd is geweest.

Lees ook:
Doen Love Island-Rowenna en Donny mee aan Temptation Island?

‘Geen positieve ervaring’

Lena blikt terug naar de tijd samen met haar ex, “Ik weet natuurlijk niet of het nou mis ging omdat hij voetballer is, of omdat het zijn persoonlijkheid was, maar het was gewoon geen positieve ervaring. Ik heb veel energie in die relatie gestoken, maar kreeg er weinig voor terug.” Hopelijk vind Lena in het nieuwste seizoen van Love Island wel the one!

We kunnen haar avontuur (en die van de andere Islanders) vanaf maandag 21 augustus dagelijks volgen op Videoland.

View post on Instagram
 
Bron: loverealityBeeld: love island