Series & Films

Huh?! Deze kandidaat verlaat totaal onverwachts de villa tijdens Prince Charming

Elke week genieten wij weer volop van een nieuwe aflevering van alle drama in de villa van Prince Charming. In het Italiaanse Sicillië weten de mannen er elke week weer wat spannends van te maken en daardoor zijn wij súper benieuwd wie er met 'Prince Charming' Marvin vandoor gaat! In de aflevering van deze week maakte Marvin wel een héle bijzondere keuze. 

Verrassende exit in Prince Charming

Dat tattooboy Tommy het veld deze week moest ruimen, had iedereen wel zien aankomen. Tussen hem en Marvin zat het er simpelweg niet in, Marvin heeft hem echt gefriendzoned. Hoewel het er even op leek dat Prince Charming deze week slechts één man naar huis stuurde, maakte de knappe single toch een onverwachtse beslissing! Ook pretty boy Tim moest namelijk zijn koffers pakken. Die dat he-le-maal niet zag aankomen. En wij ook niet! Alles wees er namelijk op dat Marvin hartstikke gecharmeerd was van deze knapperd. Hij kreeg zelfs nog van Prince Charming een super 'hete' foto op zijn nachtkastje. Dan zou je dus denken dat de 'prins' wel van hem gecharmeerd is! Niet dus. Tim zelf begreep er ook niets van. Aan Grazia vertelt hij: “Je weet natuurlijk niet hoe de dates bij de anderen verliepen, omdat niet iedereen alles eerlijk vertelde. Marnix en Rick waren niet mega enthousiast over hun dates, en ik dacht: ‘Mijn date was wél echt superleuk’, hierom dacht ik dat ik wel door zou gaan.”

Gesloten boek
“Ik vond Marvin oprecht een superleuke jongen, maar mijn probleem is dat ik dat niet uit. Ik ben niet de persoon die iemand op z’n bek pakt na de eerste date. Ik heb Marvin daarin heel onzeker gemaakt. Toen ik hem na de uitzendingen daarover sprak, gaf hij aan dat hij niet doorhad dat ik oprecht iets met hem wilde.“Wat hij zegt klopt, die emotionele klik ontbrak, omdat ik een enorme muur om mezelf heb gebouwd. Ik uit mijn gevoelens niet zomaar.” Super balen! 

Wist je dat eigenlijk al is uitgelekt of Marvin de liefde heeft gevonden of niet? Hier lees je er alles over. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved