News

A love story: Prince Charming-Marvin heeft zijn ware lover gevonden

Aah! Het lijkt erop dat het liefdesavontuur Prince Charming is geslaagd. Want, Prince Charming himself a.k.a. Marvin dropt namelijk hits op Instagram. Nee geen heavy Cluedo hints, maar hints in de vorm van een schattige selfie. Op de foto zie je duidelijk dat Marvin niet alleen in zijn bed ligt. Lees je mee? 

How cute! Prince Charming-Marvin heeft zijn lover gevonden

Ben jij ook zo'n fan van het programma Prince Charming? We love it. Op dit moment staan er vijf afleveringen op Videoland voor je klaar. Omdat de show al bijna tot een eind komt, zijn er al heel wat kandidaten afgevallen. Gelukkig zitten de meeste van onze favourites nog in het palazzo. Yay. Wie onze favorieten dan zijn? Nou, wij vinden Ferdi, Rick, Tim en cutie Marnix heel goed bij Marvin passen. Hopelijk jinxen we nu niks. 

He found love 

Een ding is in ieder geval zeker, want Marvin heeft zijn prins op het witte paard gevonden. How cute?! Op Instagram deelt Prince Charming namelijk deze selfie. Wie van de mannen zou er achter de hondensticker zitten? Wij zijn mega benieuwd! Wie het ook is, wij wensen Marvin alle liefde toe. Ben je ook zo excited voor aflevering zes? Bekijk dan alvast de preview hieronder ;). 

 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved