News

Prince Charming-Marvin heeft zijn 'ware liefde gevonden'

Oeh yeah! Vanaf vandaag kunnen we op Videoland genieten van het gloednieuwe programma Prince Charming. In deze dating show gaat Marvin Wijnans op zoek naar zijn ware liefde. In een interview met RTL Boulevard laat hij weten dat hij zijn true love ook echt heeft gevonden. Lees je mee?

Prince Charming-Marvin heeft zijn liefde gevonden

Het programma Prince Charming geeft ons The Bachelorette vibes. Want, Marvin (29) gaat in het prachtige Italië op zoek naar zijn prins op het witte paard. Cute! Op Sicilië krijgt hij de keuze uit tien pretty mannen die speciaal voor hem geselecteerd zijn. Deze cutie singles leert Marvin kennen tijdens verschillende dates. Oeh la la. Het leuke aan dit programma is dat tussen de singles de vonk ook kan overslaan. 

Scary 

Het liefdesavontuur was heel spannend vertelt Marvin aan RTL Boulevard. “Wie staat er ooit met 10 mannen voor zich? Het is gewoon een vleeskeuring eigenlijk, zowel voor hen als voor mij. Ik heb het wel moeilijk gehad tijdens het programma, want ik wil niemand teleurstellen. En dat doe je toch. Als je iemand naar huis moet sturen, vond ik dat heel moeilijk. Ik word dan wel nerveus.”

Prins gevonden

Wat zoekt Marvin in een man? Nou, hierover zegt hij het volgende: “ik was op zoek naar een heel loyale en knappe vent, en iemand waar ik een maatje mee kan zijn, maar ook een goede liefdesrelatie mee heb. Een buddy en een lover in één.” Marvin vertelt aan Boulevard dat hij zijn lover gevonden heeft. Aah! Wie van de knappe singles zou Marvins hart hebben veroverd? Wij kunnen niet wachten om hierachter te komen. Prince Charming is iedere woensdag te zien bij Videoland. 

 

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved