Series & Films

Grey's Anatomy staat vanaf nu met álle seizoenen op Videoland

OMG! Amazing news... Vanaf nu staan álle seizoenen van Grey's Anatomy op Videoland. Wij hoeven ons niet meer te vervelen, want het zijn maar liefst 16 seizoenen die we kunnen kijken. Yes, je leest het goed. Happy binging!

Grey's Anatomy staat vanaf nu met alle seizoen op Videoland

In Grey's Anatomy volgen we onze fávoriete dokters in het Seattle Grace Hospital. Je kan je voorstellen dat er genoeg drama is om 16 seizoenen mee te vullen. Yay! That means lekker bingen met een dekentje op de bank. Dé serie om de lockdown mee door te komen. Zorg er wel voor dat je tissues binnen handbereik liggen ;-)

Grey's Anatomy seizoen 17

De seizoenen 1 t/m 16 zijn vanaf nu dus te zien op Videoland, maar seizoen 17 wordt op dit moment al in Amerika uitgezonden. Helaas moeten we daar - waarschijnlijk - in Nederland nog even op wachten. Bij vorige seizoenen duurde het namelijk een aantal maanden voordat wij het ook konden zien. But no worries, het is het wachten waard, want - spoiler alert! - niemand minder dan Patrick Dempsey aka Derek Sheppard aka McDreamy zal weer in het zeventiende seizoen te zien zijn! Woohoo, we can't wait. 

via GIPHY

What about het laatste seizoen van Grey's Anatomy?

Het is nog onduidelijk of het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy ook de laatste zal zijn. Actrice Ellen Pompeo speelt main character Meredith Grey. Wij kunnen haar avonturen al zestien jaar lang (!) volgen, maar het lijkt erop dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Grey's Anatomy. Het contract van Ellen loopt namelijk af en het is nog niet duidelijk of er nieuwe afspraken zijn gemaakt. Hmm... Ze zegt dat de makers van Grey's Anatomy nog niet zeker weten wanneer het stopt, maar 'de waarheid is, dat het dit jaar de laatste zou kunnen zijn'. Oei. Wij zouden dit heel sad vinden! Gelukkig hebben we tot het zover is nog genoeg tijd om alle seizoenen via Videoland te kijken! 

Ben je nieuwsgierig naar welke nieuwe series Videoland nog meer voor je klaar heeft staan? Lees het hier!

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress.nl
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved