Lifestyle

No cheating! Dit is dé grootste oorzaak van vreemdgaan 

Met vreemdgaan doe je je lover ontzettend veel verdriet. Ondanks dat iedereen dit weet, gebeurt het toch heel vaak. Au! Eerder schreven wij al eens over de redenen waarom je liefje vreemdgaat. Onderzoekers zijn dieper in het mysterie van cheating gedoken en zijn achter de grootste oorzaak gekomen. Lees je mee? 

No cheating! Dit is dé grootste oorzaak van vreemdgaan 

De grootste oorzaak van vreemdgaan ligt bij je ouders. Wow! Ja, uit onderzoek blijkt dat ouders die vreemdgaan dit slechte voorbeeld onbewust aan kinderen doorgeven. Oei. Natuurlijk ligt de 'schuld' altijd bij jezelf als je ervoor kiest om een scheve schaats te rijden. Alleen, is het risico een stuk groter als je uit een gezin komt waarin ouders vreemdgingen. Hoe dit zit? It's easy. Onderzoekers ondervroegen een grote groep mensen over hun ouders en hun eigen gedrag binnen relaties. Nu komt het: bijna de helft van de ondervraagden die waren opgegroeid in een gezin van ontrouwe ouders, is zelf ook vaker vreemdgegaan. Bij trouwe gezinnen liggen de cijfers een stuk lager, want maar een kwart van die ondervraagde gaf aan dat zij weleens buiten de pot hadden gepiest. Iemand met ontrouwe ouders gaat dus gemiddeld dubbel zo snel vreemd. En dat vinden wij toch best shocking

vreemdgaan

Relaties horen leuk en fijn te zijn, jammer genoeg is dit niet altijd het geval. De harsh truth kan soms zijn dat je partner vreemdgaat of jullie in een toxic relatie zitten. Yikes! Hier vind je tips om je relatie te verbeteren. 

Bron: NSMBL | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved