Lifestyle

OMG! Dit zijn de redenen dat mannen vreemdgaan

Waarom mensen vreemdgaan blijft altijd de grote vraag bij vele vrouwen én mannen. Op die vraag is antwoord gegeven in onderzoek onder meer dan 8000 vreemdgaande mannen. O-em-gee. Lees snel verder en ontdek wat de meest voorkomende redenen waren om overspel te plegen.

Wie zijn al deze 8000 vreemdgaande mannen?
Er is onderzoek uitgevoerd onder 8210 mannelijke gebruikers van Victoria Milan, een datingsite voor mensen die in een relatie zitten. Ook wel vergelijkbaar met de Nederlandse Second Love. De deelnemers van het onderzoek kwamen van over de hele wereld, onder andere uit Spanje, Frankrijk, Italië en Canada en vertelden waarom ze een minnares hadden. Nou... wij zijn benieuwd.
Koppel in bed
1. Mood swings
In een verse relatie is alles nog nieuw en wil iedereen zijn of haar beste kant laten zien. Met name de vrolijke versie. Naarmate de relatie verstrekt leer je meerdere kanten van je partner kennen, vooral ook de moody kant. 97% (!) van de mannen vond dit het meest irritante gedrag van hun partner, waardoor ze naar andere vrouwen neigden.

2. Jaloezie
Hoewel het niet gek is dat de lovers van deze mannen jaloers waren, was dit wel reden nummer twee om voor een minnares te gaan. 96% van de mannen kon jaloers gedrag niet uitstaan.

3. Openbaar maken van het seksleven
93% van de mannen wilden niet dat hun partner hun seksleven besprak met vrienden. Met wie moeten we ons seksleven dan bespreken? Wij hebben in ieder geval nog nooit gehoord van een dagboek dat seksadvies gaf...

via GIPHY

4. Snel verdrietig zijn
Wanneer de mannen hun liefje te snel verdrietig werd, vonden ze dit mateloos irritant. 90% van de mannen zelfs. #ijskonijnen

5. Nooit uitspreken wat ze echt wil
Vrouwen verwachten en vooral hopen dat mannen toch bepaalde situaties sneller aanvoelen, zoals spontane complimentjes geven of opruimen in huis. Waarschijnlijk herkenbaar voor velen, maar zo intuïtief zijn ze helaas niet allemaal. Dit kan voor een hoop irritaties zorgen, voor 89% zoveel irritaties dat ze een scheve schaats rijden.

6. Manieren vinden om geen seks te hebben
Note: je hoeft niet altijd zin in seks te hebben. De seksuele behoeften zijn voor iedereen anders. Het is daarom belangrijk om daarover te praten met je lover. 88% vond dit blijkbaar ook enorm vervelend.

7. Teveel geruststelling nodig
Mannen vinden het niet hun taak om hun vrouw zelfverzekerd te laten voelen. Daar zit een kern van waarheid in, want self love is ook enorm belangrijk. Mensen hebben niet zomaar een relatie, dus het is ook een stukje vertrouwen dat je partner je echt wel aantrekkelijk vindt. Toch heeft het vragen voor veel geruststelling ervoor gezorgd dat deze irritatie met 87% op plek zeven staat.

via GIPHY

8. Geobsedeerd met de lengte
Nee, niet díe lengte, maar de lengte van de man zelf. Als mannen daar al een beetje onzeker over zijn en de partner hier veel over praat, zorgt dit ervoor dat 87% van de mannen zegt zekerheid te zoeken bij een minnares. 

9. Eten delen
65% van de mannen is heel erg gesteld op eten, want delen is een echte no-go. (Oké, het is wel herkenbaar dat we niks bestellen en uiteindelijk het bord van de ander opeten, oeps.)

10. Te veel vragen stellen
Vragen stellen? Dat doen wij toch niet? Oké, ook hier maken vele vrouwen zich schuldig aan. Vrouwen zijn vaak nieuwsgierige wezens. In de situatie van de deelnemers had hun liefje misschien al een onderbuikgevoel over de minnares. Dan komt de innerlijke FBI-er bij iedere vrouw omhoog. 65% van de mannen vond dit ook mateloos vervelend.

Bron: yourtango.com, verywellmind.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved