News

Uitdaging: zoveel mogelijk frikandellen eten (en 1000 euro winnen)

Sla jij een frikandelletje absoluut niet af, en ben jij altijd wel te porren voor de lekkere snack? Dan kun je nu heel makkelijk geld verdienen. Je kunt je nu namelijk opgeven voor het Kampioenschap Frikandellen eten. Winnen is heel simpel, maar toch ook wel weer een uitdaging: diegene die binnen 1 uur de meeste frikandellen eet, wint 1000 euro. Uhh, where do we sign?!

Het is nu tijd om die ene vriend(in) die gek is op frikandellen te appen en in te lichten over deze kampioenschap, want er valt geld te winnen. En het enige wat je ervoor hoeft te doen is zoveel mogelijk frikandellen eten. Klinkt als een droom, niet? Betaald krijgen voor het eten van je favo snack?

Kampioenschap Frikandellen eten

Oké, je bent overtuigd. Maar wat wordt er nou precies verwacht? Je moet zoveel mogelijk frikandellen naar binnen werken binnen één uur. Maar dan ben je er nog niet. Binnen het uur na het stoppen van de tijd mag je niet overgeven of naar de wc. Heb je de complete inhoud na afloop nog steeds binnen gehouden? Dan mag jij jezelf de trotse winnaar noemen van het Kampioenschap Frikandellen eten.

Je hebt nog even tijd om te trainen, want het Kampioenschap Frikandellen eten zal pas plaats vinden op 15 oktober 2022, in Gent. Deelname kost €10. Een prikkie, voor één uur onbeperkt frikandellen eten ;-). Aanmelden voor het Kampioenschap Frikandellen eten kan hier.

frikandellen frikandellenkampioenschap

 

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved