News

Een menu gebaseerd op je lengte en gewicht: dat kan bij dit restaurant

Er bestaan heel veel bijzondere restaurants, met andere concepten dan we gewend zijn. Zo is er bijvoorbeeld een restaurant waar het personeel met opzet gemeen tegen je mag zijn, of een restaurant waar het compleet donker is. En we hebben nu nog een bijzonder restaurant gevonden. In dit restaurant krijg je namelijk een menu geserveerd, gebaseerd op je lengte en je gewicht.

Ja, echt: het bestaat. Bij restaurant KWIEK in Gent is het de bedoeling dat je bij binnenkomst aangeeft wat je lengte en je gewicht is (het is niet verplicht, dus 'gewoon' uiteten gaan kan ook). Vervolgens zul je een gerecht voorgeschoteld krijgen dat precies bij je past. Klinkt misschien best heftig, maar zo is het niet bedoeld. De bedoeling is dat gasten op die manier precies zoveel kunnen eten als bij hun doel past: afvallen, aankomen of op gewicht blijven.

Een menu gebaseerd op je lengte en gewicht

Het idee achter het concept is dat mensen erachter zullen komen dat je niet perse naar een saladebar hoeft te gaan om je doelen te behalen. Voor sommige mensen klinkt het concept misschien wat heftig, maar dat is totaal niet de bedoeling van de eigenaren. In de onderstaande post op Instagram legt restaurant KWIEK uit wat precies het doel is en hoe ze te werk gaan. Wij zijn heel benieuwd naar het nieuwe restaurant, dat dit jaar de deuren gaat openen.

Bron: KWIEK | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved