News

Oh no: Harry Styles heeft een nieuwe vriendin (en dit is haar)

Oh no! Je hebt het goed gelezen... De knappe Harry Styles is niet langer meer vrijgezel. De zanger en acteur is namelijk hand in hand gespot met een nieuwe lover. Wij zijn heartbroken, maar natuurlijk happy voor Harry! 

Deze beauty is de nieuwe vriendin van Harry Styles

The lucky lady

Het lijkt erop dat de nieuwe vlam van Harry Styles actrice Oliva Wilde is. De twee werden hand in hand gespot op de bruiloft van de manager van Harry, afgelopen weekend. Volgens bronnen van Amerikaanse media gaf hij daar een optreden en noemde hij toen Olivia zijn vriendin... How cute! En we moeten zeggen, de love birds zien er erg mooi uit samen. Bekijk onderstaande foto's maar eens. Hoe fantastic zijn die outfits?

Olivia en Harry

Maar wie is Olivia Wilde precies? Misschien ken je haar wel als actrice. Ze speelt namelijk in de series House M.D., Skin en de film Rush. Dat de twee elkaar hebben leren kennen, is niet zo gek. Harry en Olivia werkten namelijk allebei mee aan dezelfde film. Volgens bronnen was dat hét moment dat de twee verliefd werden. Ahh, how cute! Het gaat om de film Don't Worry Darling. Olivia regisseert de film en Harry speelt een hoofdrol. We can't wait om deze film straks in de bios te zien!

Een juicy detail van de new romance is het leeftijdsverschil tussen de twee: Harry is namelijk tien jaar jonger dan de 36-jarige Olivia. Leeftijd is natuurlijk maar een getal ;-) Wij snappen heel goed wat de twee in elkaar zien. Al zijn we wel een beetje sad dat Harry nu officieel van de markt blijkt te zijn. 

Harry kennen wij of course uit One Direction. Als echte Directioner ben jij sowieso guilty aan deze dingen.

Bron: fem-fem.nl | Beeld: Gettyimages.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved