Lifestyle

Deze dingen herken je ongetwijfeld als je fan was van One Direction

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat de populaire boyband One Direction op een break ging. Niemand weet of ze nog bij elkaar komen of dat de boys solo blijven. Ook in Nederland was de band een groot fenomeen. Was jij ook een Directioner? Had jij de muren ook volgeplakt met Hitkrant-posters of stond er zelfs een levensgroot bord van jouw favoriete 1D-hunk naast je bed? Deze dingen herken je sowieso als jij fan was van One Direction.

1. 's Nachts wakker blijven omdat er een nieuw nummer uit komt
Als echte fan moest en zal jij hun nieuwste nummer als allereerste beluisteren. Helaas waren de release-tijden niet altijd overdag en daarom moest jij soms tot midden in de nacht je ogen open houden om deze toch af te kunnen spelen. En dat terwijl je de ochtend daarna gewoon weer naar school moest. Oops!

2. Je hele familie optrommelen om te helpen met het kopen van concertkaartjes
Helaas was jij niet de enige die jouw idolen ontzettend graag in het echt wilde zien. Daarom vroeg je zoveel mogelijk mensen om jou te helpen kaartjes te fixen voor het concert. Je zat al minimaal twee uur van te voren op Ticketmaster en werd helemaal zenuwachtig van het wachten. Wat een stress!

3. Je had een fan-account op Twitter
Om geen enkele roddel of aankondiging te missen had jij een fan-account op Twitter. Meestal was jouw gebruikersnaam gerelateerd aan One Direction. Je tweette de boys hele dagen door en had ook contact met andere fans. Jullie zwijmelden samen over de knipoog van Niall of de lach van Harry. What a time


 

4. Wattpad was dé plek voor fanficties
Om jouw fantasieën tot leven te wekken was Wattpad de broedplaats van de meest dramatische en romantische fanficties. Fanficties zijn verhalen die zijn gebaseerd op bekende personen of personages en zijn meestal geschreven door de fans zelf. De meest bekende One Direction fanfictie is After, geschreven door Anna Todd, waarin Harry Styles de hoofdrol speelt. In 2014 werd het een gepubliceerde boekenserie en in 2019 is er zelfs een film van gemaakt. In beide wordt de naam Harry Styles omgezet naar Hardin Scott. Whut?!

5. Je was helemaal van slag toen Zayn uit de band stapte
Naast de aankondiging van de 'tijdelijke' break, was dit de ergste dag uit de geschiedenis van Directioners. Op 25 maart 2015 maakte het management van de bekend dat Zayn uit One Direction stapte. Als jij nog nooit een gebroken hart had gehad, was dit de eerste keer. Twitter overspoelde met dramatische berichten en sommige mensen draaiden helemaal door. 

6. Claire's leegkopen voor One Direction merch
Als er één winkel was waar jij alle One Direction-spullen kon inslaan, was het Claire's. Van armbandjes tot kussens. De winkel had alles wat jouw fangirl hartje begeerde. Al jouw zakgeld werd besteed om jouw collectie aan te vullen. 

Benieuwd wat voor absurde dingen Directioners hebben gedaan? Lees het hier.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved