Celebs

Het lijkt erop dat er een One Direction-reünie komt mét Zayn

Ons fangirl-hart brak toen de bandleden van One Direction besloten tijdelijk uit elkaar te gaan, zodat ze zich konden focussen op hun solocarrière. Toch kregen Directioners kortgeleden een aantal hints dat de boyband waarschijnlijk bezig is met een reünie. Nu zijn er zelfs vermoedens dat Zayn, die de band verliet in 2015, hier ook bij is. Yes!

Er komt een One-Direction reünie 

Omdat One Direction dit jaar 10 jaar bestaat, is de band iets bijzonders aan het plannen. Liam Payne vertelt aan The Sun over dit idee. “Ons tienjarig jubileum komt eraan dus we hebben de laatste weken veel met elkaar gesproken, wat erg fijn is,” vertelt Liam. “Op dit moment weet ik niet zeker wat ik mag zeggen,” voegt hij eraan toe. Door de uitspraken worden alle One Direction-fans wakker geschud en gaan helemaal los op Twitter. Daarnaast laat Liam ook via een Instagram-story zien dat hun met zijn ex-collega Niall Horan aan het Facetimen is. 

View post on Twitter

View post on Twitter

Bijleggen met Zayn

Fans zien ook dat Niall, Liam, Louis en Harry hun ex-collega allemaal weer volgen op social media. Dit geeft Directioners hoop dat Zayn Malik ook bij deze reünie zal zijn. The Sun zegt dat Liam dit niet bevestigde. Wij zijn benieuwd wat er gaat gebeuren op 23 juli, de datum waarop ze precies 10 jaar bestaan. 

Ben jij fan (geweest) van One Direction? Dan herken je deze dingen sowieso. 

Bron: thesun.co.uk | Beeld: Getty Images

Must reads 👀