Films & Series

Netflix films: After

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Sinds deze week staat er een nieuwe film op Netflix en als je fan bent van de Fifty Shades of Grey-films, dan wil je deze ook zien! 

Netflix filmtip: After

Fifty Shades of Grey-fans opgelet, want er staat nu een film op Netflix die je zeker niet wil missen. We hebben het over de tienerversie ‘After’. De film gaat over de ambitieuze studente Tessa die van haar moeder geen afleidingen mag hebben tijdens college. Maar dan leert ze de mysterieuze Hardin Scott. Ze heeft een hekel aan hem, maar toch begint ze hem steeds interessanter te vinden en dat zorgt voor heel veel afleiding. 

Watch on YouTube

Heb je de eerste film gezien en ben je fan? Dan hebben we heel erg goed nieuws, want er komt namelijk een tweede film: ‘After We Collieded’. De film komt dit jaar uit en er is al een eerste trailer. Check hem hieronder, want hottie Dylan Sprouse heeft een rol in After 2. 

Watch on YouTube

Beeld: iStock