Lifestyle

Good bye 2020: deze 6 dingen gaan we niet missen

 

Nog even en we kunnen ein-de-lijk afscheid nemen van misschien wel het slechtste jaar ooit (even snel afkloppen, het kan natuurlijk altijd erger). Er zijn een aantal typische dingen uit 2020 die wij in de toekomst absoluut niet zullen missen. Waar zeg jij bye bye tegen? 

1. Het dragen van een mondkapje

Right, wij begrijpen heel goed dat de start van het nieuwe jaar níet betekent dat de mondkapjes automatisch terug de kast in kunnen. We wish. Maar wat zou het toch heerlijk zijn als we uiteindelijk in 2021 de mondkapjes niet meer nodig hebben. 

via GIPHY

 

2. Het C-woord 

Remember toen Corona slechts een biertje was? 😉 En alle andere nieuwe termen die we er dit jaar bij kregen. Om er een paar te noemen: ‘Het nieuwe normaal’, ‘anderhalvemetersamenleving’ en ‘blokjesverjaardag’. Het liefste laten we deze termen achter in 2020.

via GIPHY

 

3. Het hamsteren van WC-papier

Dit was toch wel een béétje een gekke trend, begin van dit jaar. En het was nergens voor nodig. Maar tijdens de eerste lockdown waren praktisch alle schappen leeg. En wilde jij een lekkere pasta maken? Dat kon je wel vergeten: alles was uitverkocht. 

via GIPHY

 

4. Al die kilo’s bananenbrood

Er was een periode in 2020 waarin iédereen aan het bakken was. Onze Instagram stond vol met foto’s van homemade banana bread. Eigenlijk mega lekker én leuk dat veel mensen er een nieuwe hobby bij kregen. 

via GIPHY

 

5. Droge handen

Dit jaar hebben we liters desinfectiespul gebruikt. Door je handen goed te wassen, beperk je de verspreiding van het virus. We deden dit dus zonder te klagen. Maar oh my, onze handen lijken wel op schuurpapier. 

via GIPHY

 

6. Online werken, lessen en meetings

We zijn lucky dat we in een digitale tijd leven. Stel je voor dat je dit jaar had moeten doorstaan zonder alle appjes en snaps van je bestie? Maar wat zijn we blij dat we straks afscheid kunnen nemen van Zoom, Skype, Teams, you name it. Het is blijft leuker om je klasgenoten en collega’s in real life te zien. 

via GIPHY

Wij sluiten dit jaar natuurlijk af met het eten van oliebollen! Wij hebben hier vijf verschillende oliebollen recepten. Yummie!

Beeld: iStock.com

Must reads 👀