Lifestyle

Deze leugens vertel je tegen jezelf als je een casual relatie hebt

 

Friends with benefits, scharrel of een casual relatie… you name it. Jij bent single maar verveelt je niet. Wanneer je bestie naar hem of haar vraagt, geef jij standaard de volgende antwoorden. Deep down weet je eigenlijk ook héus wel dat het meer is dan casual.

1. Het is niet serieus

Zo níet serieus dat jullie elkaar iedere week zien. En jij 24/7 aan hem of haar denkt. En elkaar regelmatig appt. Maar serieus? Nee hoor. 

via GIPHY

 

2. Hij of zij is not the one

Ik zou nooit met deze persoon kunnen daten.” Vervolgens noem je een heel rijtje op met dingen waarin jullie botsen. Stiekem heb je daar dus wel al over nagedacht. Maar tell yourself: als die ander écht niet zo leuk is, waarom deel je dan het bed met hem/haar?

via GIPHY

 

3. Het is helemaal oké als hij/zij alleen appt voor een bootycall 

Een week lang hoor je niets en dan krijg je ineens de vraag of je vanavond vrij bent en langs kan komen. Natúúrlijk! Stiekem zou je het best leuk vinden als je elkaar ook op andere momenten kan zien. Maar ja, dat past ofcourse niet bij casual. 

via GIPHY

 

4. Het maakt niet uit dat hij/zij met anderen date

Jij bent niet jaloers, want wat jullie hebben is toch geen vaste relatie. Tegelijkertijd wil je liever ook niet weten wat hij of zij nog meer uitspookt. 

via GIPHY

 

5. Hoe minder we van elkaar weten, hoe beter

Omdat het geen serieuze relatie is, is het ook niet nodig om álles van die persoon te weten. Waarom je dan toch iedere keer weer op zijn/haar Instagram en Facebook eindigt? Tsja… 

via GIPHY

 

6. Wil de ander the next step nemen? Mij niet gezien

Tenminste, dat is wat je tegen jezelf zegt. Stiekem denk je er vaak genoeg aan hoe het zou zijn om een relatie met die persoon te hebben. 

via GIPHY

Toch is het hebben van een casual relatie zo slecht nog niet. Je hoeft namelijk niet te dealen met deze schoonouders. 

Bron: cosmopolitan.nlBeeld: iStock.com

Must reads 👀