News

Whaat: er bestaat nu Ferrero Rocher en Raffaello ijs

Wij hebben een toppertje gevonden in de categorie 'ijs'. Meerdere toppertjes, zelfs. Op verschillende sociale media kanalen gaan namelijk foto's rond van ijs dat ons overheerlijk lijkt. Want Raffaello of Ferrero Rocher ijs? Dat kan niet anders dan héél erg lekker zijn. Het water loopt ons alleen al in de mond bij het denken aan deze koude lekkernijen!

Raffaello kennen we als een lekker bolletje met kokosnootvulling en amandel, en Ferrero Rocher kennen we als een lekker bolletje met hazelnootvulling, melkchocolade en gemalen hazelnoten. Maar dat we deze smaken ook in ijsjes konden verwachten? Dat zagen wij niet aankomen. Maar het lijkt er toch echt op dat we deze ijsjes werkelijkheid gaan worden.

Ferrero Rocher en Raffaello ijs

Als we de berichten op sociale media mogen geloven kunnen we de ijsjes vanaf februari 2021 vinden in de schappen van verschillende Duitse supermarkten. En ook in Polen lijken de ijsjes in de schappen te gaan verschijnen. Of we ze ook in het assortiment van Nederlandse supermarkten kunnen vinden is nog maar de vraag. We hopen natuurlijk van wel, want Ferrero Rocher en Raffaello ijs lijkt ons zalig.

Beeld: Instagram
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved