Beauty

We love it! De kleurrijke French manicure is dé nieuwe nageltrend 

Trend alert: je hebt ze vast weleens op Instagram voorbij zien komen. De French manicure is namelijk helemaal terug van weggeweest. Nee niet de old school versie, maar de nieuwe kleurrijke nagels. Lees je mee? 

We love it! De kleurrijke French manicure is dé nieuwe nageltrend 

Alright. De French manicure is dus back in business. Yay. Deze trend werd voor het eerst gespot op de nagels van niemand minder dan Bella Hadid. Tijdens haar vakantie op het prachtige eiland Mykonos, deelde zij een kiekje van haar funky gele French manicure. So pretty! Na deze foto was de nageltrend officieel herboren.

It's up to you

Het leuke van deze nageltrend is dat je helemaal zelf bepaalt hoe funky je het maakt. Want, kies je voor een minimalistische French manicure a.k.a. een dun randje in één kleurtje? Of ga je all out en lak je jouw nagelranden in alle kleuren van de regenboog?  It's all up to you. Hoe maak je deze nailart dan zelf? Nou, het is heel easy. Er zijn namelijk hele handige nail art-pennen die het lakken extra makkelijk maken. Ben je nou niet zo'n ster nagels lakkenDon't worry. Doe dan vooral lekker wat inspiratie op en laat deze aan een nagelstyliste zien - als de salons weer open mogen. Bekijk hieronder onze French manicure favourites

Bron: Beautify | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved