Lifestyle

7 herkenbare struggles tijdens het lakken van je nagels

Veel vrouwen zijn groot fan van nagellak. Het lakken van je nagels is een hele makkelijke manier om jezelf een beetje 'op te maken'. Als jij ook geregeld met verschillende kleurtjes in de weer bent, heb jij waarschijnlijk ook vaak te maken gehad met de struggles die bij het lakken van je nagels horen. Deze 7 struggles zijn herkenbaar tijdens het lakken van je nagels.

1. Je kunt niet kiezen
Inmiddels heb je al zoveel verschillende kleuren en soorten nagellak in huis gehaald, dat je niet meer weet welke je moet kiezen. Want, welke staat nou het beste bij de outfits die je de komende dagen wilt dragen? En, is felrood wel een goede kleur voor tijdens je sollicitatie deze week?

2. Je hebt te weinig geduld
De nagellak zit nog maar net op je nagels of jij bent alweer met andere dingen bezig. Je kunt toch niet wachten tot je nagels volledig opgedroogd zijn? En die topcoat, die kun je er vast al wel overheen doen wanneer je de eerste laag er net op hebt zitten.

3. Haast en nagels lakken is geen goede combi
Over een uur heb je een etentje, en daar kun je echt niet met deze nagels aan komen kakken. Hmm... Dan moeten die nagels maar even last-minute gelakt worden. Terwijl de lak er nog maar net op zit, is het alweer tijd om te vertrekken. Helaas is dat niet echt goed nieuws voor je nagels. Bij aantrekken van je schoenen en het aantrekken van je jas, bleef jij weer ergens aan haken. Fijn, nagels geruineed. Had je ze beter helemaal niet kunnen lakken...

nagelslakken nagellak

4. Je schiet constant uit
Het maakt niet uit hoe erg je je best doet, al-tijd als jij je nagels lakt, weet je het voor elkaar te krijgen om uit te schieten. Met hele lichte kleuren nagellak maakt dat niet zoveel uit, maar wel wanneer je een donkere kleur gebruikt. Mooi, hoor.

5. Foutjes rechtzetten werkt niet: je maakt het alleen maar erger
Je maakt veel foutjes tijdens het lakken van je nagels, dus er moeten ook veel foutjes worden rechtgezet. Je probeert de schade te beperken door geknoeide nagellak direct te verwijderen, maar dat gaat heel erg moeilijk. Het gevolg? Nagels die gelakt lijken te zijn door een 3-jarige.  

 

6. Naar de wc gaan is onmogelijk
Op de een of andere manier moet jij altijd naar de wc als je je nagels net hebt gelakt. Ook als je hier van tevoren al rekening mee probeert te houden, begeeft je blaas het op het moment dat je net je nagels hebt gelakt. En probeer die broek maar eens uit- en aan te trekken zonder je nagellak te verpesten.

7. Je 'goede' hand ziet er altijd lelijker uit
Veel mensen hebben een bepaalde hand waar ze beter mee kunnen werken. Je nagels lakken met behulp van die hand is prima te doen, maar probeer je 'goede hand' maar eens te lakken met behulp van je 'slechte hand'. Helaas lukt dat echt niet even goed, en ziet de ene hand er altijd mooier uit dan de andere hand.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved