Food

Taarten inspiratie: dit zijn de mooiste taarten die je op Instagram kunt vinden

 

Vandaag is het International Cake Day! Woo-hoo! Ieder moment is hét perfecte moment om taarten inspiratie op te doen. Wij hebben zeven taarten voor je op een rij gezet. Spoiler alert: sommige zijn (bijna!) te mooi om op te eten. 

1. Sterretjes

Ben je voor oudejaarsdag alvast taarten inspiratie aan het verzamelen? Omdat we hoogst waarschijnlijk 2021 niet in de club vieren, heb jij dit jaar genoeg tijd om in de keuken te staan 😉 Deze mooie taart is perfect om aan te snijden na het aftellen. Happy new year!

View post on Instagram
 

 

2. USA

Deze awesome taart is van de Nederlandse Maria Sweet Cakery in Utrecht. Zij verzorgde o.a. de taart voor de babyshower van Temptation Island- Channah! In het thema van de Amerikaanse verkiezingen werd deze taart gemaakt. Wellicht geef je ooit zelf een feestje met een Amerika-thema. Dan is dit de taart die je wilt hebben! Check sowieso even haar Instagram voor de beste taarten inspiratie.

View post on Instagram
 

 

3. Harry Potter

Ben jij een echte Potterhead? Dan wil jij deze taart voor je verjaardag. Deze ziet er iets beter uit dan de taart die Harry op zijn verjaardag kreeg. Wellicht kan Hagrid wat taarten inspiratie opdoen bij het zien van deze Instagram 😉 

View post on Instagram
 

 

4. Winter vibes

Deze taart is misschien wat minder spectaculair dan de rest, maar zeker niet minder mooi! En perfect voor de nodige taarten inspiratie. Wij krijgen zin om deze taart met een kleedje op de bank en bij de openhaard op te eten. Ben je al echt in de winter mood? Bekijk de onderstaande Instagram dan voor taarten inspiratie tijdens de koude dagen!

View post on Instagram
 

 

5. Alice in Wonderland

Hoe jaloers ben jij op het meisje die deze taart voor haar verjaardag kreeg? 😉 De details zijn amazing. Hij zal vast ook heerlijk smaken! Solange – de baker van deze taart – doet haar taarten inspiratie op uit verschillende Disney-films. Op haar Instagram is bijvoorbeeld ook een Frozen taart te vinden. Cute!

View post on Instagram
 

 

6. Galaxy

Is jou standaard antwoord op de vraag: “wat is je lievelingskleur?” ook glitter? Dan is dit de taart voor jou. Het ziet eruit als een stukje sterrenhemel op een bord. Wow! Wij zijn vooral erg nieuwsgierig hoe deze taart zal smaken. Bekijk voor high class taarten inspiratie vooral deze Instagram. 

View post on Instagram
 

 

7.  Flowers on the side, please

Als laatste hebben we deze romantische taart. Perfect voor wanneer je een bruidstaart wilt die niet overdreven groot is. Maar hij is ook geschikt als verjaardagstaart. Of gewoon als taart zonder reden! Op deze Instagram kun je genoeg taarten inspiratie opdoen. De baksels van Kitty zien eruit alsof ze thuishoren in het programma The Great British Bake Off. 

View post on Instagram
 

Krijg je na het lezen direct zin om een taart te bakken? Wij hebben hier vijf taarten recepten voor je! Happy baking!

Beeld: Unsplash.com

Must reads 👀