Harry Potter fans opgelet: je kunt nu overnachten in de hut van Hagrid

News door Rochell

Hagrid van Harry Potter, daar is iedereen toch helemaal dol op? Hagrid woont in zijn eigen hut, dichtbij kasteel Zweinstein in de buurt. Een hutje waar iedere Harry Potter fan wel een nachtje in door zou willen brengen. Nou, goed nieuws: dat kan! Er bestaat nu namelijk een hut van Hagrid, die te boeken is voor een overnachting, en dat is toch de droom van iedere Harry Potter fan?

Ja, echt: je leest het goed. Het is nu mogelijk om te overnachten in de hut van Hagrid. Niet de echte hut natuurlijk, maar wel een namaak die bijna niet van de hut in de serie te onderscheiden is ;-). Je vindt de hut in Groot-Brittannië. Het huisje is super knus ingericht, en is geschikt voor een overnachting met maximaal 6 personen. Je vindt er meerdere slaapkamers, een keuken, een gezellige woonkamer en een badkamer.

Overnachten in de hut van Hagrid

De naam van de hut is 'Ground Keeper's Cottage', en het huisje is razend populair. Een overnachting boeken kan via de website van North Shire, en je betaalt rond de €300 per nacht. Onderaan in dit artikel vind je foto's van de website, en als je dan nog niet overtuigd genoeg bent om een nachtje te boeken, dan weten wij het ook niet meer. Gevalletje bucketlist dit, toch? 

harrypotter hagridharrypotter hagrid

Bron, beeld: northshire.co.uk