Series & Films

Netflix films: Homecoming, A Film By Beyoncé

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en Beyoncé haar hits mee dansen en zingen? Want zitten bij dit optreden is onmogelijk. Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film HOMECOMING.

Netflix films: HOMECOMING, A Film By Beyoncé

Ben je klaar voor DE traktatie voor je ogen? Dit is een van onze favoriete Netflix films, want Queen B zette vorig jaar Coachella op haar kop met een legendarische optreden. Gelukkig is hier genoeg beeld van opgenomen en kunnen wij alles bekijken vanaf onze luie bank. Benieuwd wat er allemaal te zien in in HOMECOMING? Lees dan verder. Queen B heeft al vaker geschiedenis geschreven en doet dat met dit optreden zeker. HOMECOMING van Beyoncé is zeker het kijken waard. Kijk je ogen uit van de geperfectioneerde choreografie gedanst door tientallen danseressen en Queen B die ondanks al haar bewegingen loepzuivere zingt. Naast het optreden krijgen we ook andere beelden te zien van onderandere de repetities.

Queen B op haar best
Benieuwd naar onder andere het ontstaan van een van onze favoriete Netflix films? Lees dan verder. HOMECOMING verwijst naar Beyoncé haar comeback na het krijgen van haar tweeling. Ze bekend ook honderd kilo gewogen te hebben op de dag van haar bevalling. Daar is tijdens haar optreden niks van te zien. Queen B is perfect in shape, maar een makkelijke bevalling was het naar haar eigen zeggen niet. Een boss babe is Beyoncé zeker, ondanks dat ze nooit gestudeerd heeft weet ze zeker wel wat ze doet. ‘Ik selecteerde eigenhandig elke danser, elk licht en elk materiaal dat werd gebruikt op de trappen’, verklapt ze. Ook bedacht ze zelf de hoogte en vorm van de piramide. ‘Alles werd met de hand genaaid. Elk detail had een betekenis.‘ Ook de kostuums zijn goed over nagedacht. Geld mocht rollen Balmain heeft de kostuums ontworpen. Beyoncé wou dat de groep er als één uitzag en dat tegelijkertijd elke persoonlijkheid eruit sprong. Het duurde maanden om dit alles voor te bereiden, maar dan heb je ook wat.

Bron: BNNVara | Beeld: GettyImages
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved