Series & Films

Beyoncé documentaire 'Homecoming' staat nu op Netflix

Een paar weken geleden maakte Netflix bekend dat er een Beyoncé documentaire op de planning stond en hij werd sneller gelanceerd dan wij hoopten. Vandaag is het dan eindelijk zover en staat de docu over het optreden van Beyoncé tijdens Coachella op Netflix. Uiteraard hadden wij deze datum al in onze agenda en gaan wij 'm vanavond gelijk kijken. Oja, enne als je alvast in de stemming wilt komen. Queen B lanceerde ook nog even een nieuw album vandaag. Yay!

Netflix-documentaire: Homecoming
Als het goed is heb jij laatst al met grote letters in je agenda gekrabbeld dat de Netflix-documentaire 'Homecoming' van niemand minder dan Beyoncé vandaag op Netflix staat. Sla dus als je straks boodschappen gaat doen een flinke zak popcorn in, want vanavond gaan we met z'n allen kijken.

De documentaire is een ode aan het optreden van Queen B op het festival Coachella in 2018. De zangeres schreef daar namelijk geschiedenis en was de eerste vrouwelijke getinte lady ooit die daar optrad. Coachella vindt dit jaar plaats van vrijdag 12 april tot en met zondag 21 april, niet heel verrassend dat de documentaire rond Coachella wordt gelanceerd. De documentaire staat nu dus op Netflix. Maar, dat is nog niet alles....

beyonce homecoming

Nieuw album: Homecoming
Zit jij de hele dag op kantoor en kun jij niet wachten om te kijken vanavond? Ook daar heeft Bey aan gedacht. Om alvast in de stemming te komen dropt ze ook gelijk een nieuw album waarop je het complete optreden van de zangeres tijdens Coachella kunt luisteren. We love you, bey!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook