Series & Films

Netflix films: Verliefd op Cuba

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een zwoele film vol romantiek en zon bekijken. Dan hebben wij goed nieuws. Iedere week delen wij onze favoriete Netflix films met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de Netflix film Verliefd op Cuba.

Netflix films: Verliefd op Cuba

Een zwoele vakantiebestemming, daar dromen we op dit moment allemaal van en een ticket naar Cuba zouden we al helemaal niet af slaan. Daarom leek het ons hoog tijd om een van onze favoriete Netflix films te kijken waardoor we helemaal verliefd worden op Cuba. Zon, zee, strand en veel romantiek. Een film vol bekende Nederlanders met onder andere Susan Visser en Abbey Hoes. Dat beloofd veel goeds!

De gescheiden Loes, gespeeld door Susan Visser is gedwongen een ticket naar Cuba te boeken als haar dochter Maartje, gespeeld door Abbey Hoes het belachelijke idee verzint om te gaan trouwen. Ze pakt het eerste de beste vliegtuig naar Cuba en voor ze het weet zit ze in de warme zon. Loes vindt haar dochter nog veel te jong om te trouwen en wil het liefst dat ze terugkomt naar Nederland. Ze probeert haar dochter ervan te overtuigen dat ze de bruiloft stop moet zetten, maar dat gaat niet zo makkelijk. Loes begint zich stiekem wel een beetje thuis te voelen in Cuba en wordt zelf ook een beetje verliefd op het land. Als kers op de taart ontmoet ze een hele bijzondere man. Zal dat ervoor zorgen dat ze wil blijven?

Ben je meer in de mood voor een horror film voor haaien? Klik dan hier.

Beeld: Netflix Nederland
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved