Series & Films

Netflix films: 47 meters down uncaged

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een horrorfilm vol met haaien kijken? Dan hebben wij goed nieuws. Iedere week delen wij onze favoriete Netflix films met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de film 47 meters down uncaged.

Netflix films: 47 meters down uncaged

Haaienfilms hebben we allemaal weleens gezien, maar eentje waarin vier tienermeiden grotduiken, is een nieuwe aanwinst die Netflix aan ons lijstje toevoegd. Twee van hen zijn stiefzussen, de blonde is erg eigenwijs en het andere meisje heeft weleens eerder grot gedoken. De vader van de stiefzussen is op het moment in een nieuw gebied aan het grotduiken om het te ontdekken. De meiden besluiten alleen de eerste kamer van de onderwaterw ereld te ontdekken. Een rondje en weer terug om te zonnen is de afspraak, maar dat loopt anders dan gepland. Ofcourse!

In de verte ziet een van de meiden iets bewegen en besluit erachteraan te gaan. Per ongeluk stoot een van hen een gigantische stenen kolom om. Hoe dit mogelijk is vroegen wij ons ook af, maar het zorgt voor veel stof en paniek. Dan blijkt al snel dat de bewegingen nog angstaanjagender waren dan ze hadden verwacht. Reuze witte haaien die geen schoonheidsprijs verdienen. Vanaf dat moment zit je de hele film op het puntje van je stoel en belooft het bloederig te worden.

47 meters down uncaged is een fijne griezelfilm met veel angstaanjagende haaien waar je stalen zenuwen voor moet hebben. Durf jij deze zweet veroorzakende  movie te kijken op Netflix met je bestie?

Beeld: Netflix Nederland
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved