Series & Films

Netflix films: Adrift

Heb jij vanavond nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een romantische film kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film Adrift. Deze heftige film vol liefde en avontuur is ook nog eens gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Netflix films: Adrift

De actrice Shailene Woodley kennen we allemaal uit onder andere 'The Fault In Our Stars' en de mega knappe Sam Claflin komt je bekend voor als je alle delen van 'The Hunger Games' hebt gezien, maar de combinatie is wat nieuw voor ons is. 

In de romantische film Adrift ontmoeten Tami en Richard elkaar in Tahiti. Het zijn echte holiday lovers. Ze worden verliefd. Richard is een zeiler en vraagt op een dag of Tami met hem mee de zee op wil zeilen. Ze moeten een jacht van Tahiti naar San Diego varen. Het begint als een prachtige reis, maar loopt al snel slecht af. Een ware nachtmerrie begint als ze in een storm belanden. Als Tami wakker wordt is de boot een wrak en Richard lijkt in eerste instantie spoorloos. Gelukkig vindt ze hem, wel ontzettend gewond. Vanaf dat moment proberen ze te overleven. Redden ze het of sterven ze samen op de jacht midden in de oceaan?

Lijkt deze film je niks? Klik hier voor een andere film.

Bron: Netflix | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved