Beauty

MEAUXMEAUX BEAUTY lanceert een 100% vegan beauty lijn

De vriendinnetjes Monica Geuze en Danique Bossers brachten eerder jewellery en kleding uit, om het grote succes uit te bereiden komt er nu ook een limited edition beautylijn. OMG! Die willen wij hebben en al helemaal omdat het 100% vegan is. De make-up is dus niet op dieren getest en het beste nieuws is dat vanaf vandaag de beauty kits vandaag zijn verschenen. Inslaan dus!

MEAUXMEAUX BEAUTY lanceert een 100% vegan beauty lijn

De beautylijn van Meaux Meaux bevat drie verschillende kits. Alle drie creeëren ze verschillende looks. De nude, red en gold. Zo heb je je complete make-up look voor de kerst ook al gelijk in huis. Een ding is zeker: het zijn onmisbare producten die aan je make-up collectie toegevoegd moet worden. ‘’Het is echt alles in één en we kunnen niet wachten om al onze favorites met jullie te delen’’, aldus Geuze & Bossers. De twee besties hebben proffesionals opgetrommeld uit de internationale beautybrance om tot de perfecte lijn te komen.

Skincare is selfcare en dat vinden de twee vriendinnen ook. Daarom brengen ze naast de Meaux Meaux vegan make-uplijn ook verzorgende producten uit. Een uniek gezichtsmasker, glossy lip & facebalm en een setting spray. Het is niet nodig om je gezichtsmasker af te wassen, het trekt in je huid en werkt als een verzorgende primer. Verkrijgbaar in de matte en glowy variant. Monica en Danique beloven ook dat alle producten zo lekker ruiken dat je het liefst de hele dag bezig bent met je make-up en huidverzorging.

Wij hebben een overichtje van alle make-up producten en prijzen gemaakt.

Meaux Meaux Beauty kits
Send Me Nudes – nude

Een highlighter nude, een matte liquid lipstick nude en een volume mascara zwart.
Red Velvet – red
Een highlighter met rode accenten, een matte rode liquid lipstick en een volume mascara zwart.
Goldmember – gold
Een highlighter gold, een liquid lipstick met een golden shine en een volume mascara zwart.
Prijs: € 14,95

Meaux Meaux Skincare
Pre make-up mask – een leave on masker
Dit masker breng je 10/15 minuten aan voordat je make-up opbrengt. Het is een masker en primer ineen. Het masker verzorgt en hydrateert intensief. Er zijn twee varianten: matte & glow. De heerlijke geur is een absoluut plus punt.
Prijs: €5,95

Lip, eye & face balm – een all-purpose crème
Hét wondermiddel voor in je tas: je kunt ermee highlighten en verzorgen. De combinatie van 100 % vegan én de lekkere geur is uniek.
Prijs: €12,95

Setting Spray – een spray waarmee je make-up kunt fixeren nadat je het hebt opgebracht.
Deze spray is er in twee varianten: matte en glow. De matte spray matteert, verzorgt en hydrateert. De glow variant geeft een subtiele glans aan je make-up. Ook hier zijn dezelfde heerlijke geuren gebruikt, die net dat extraatje geven aan je spray.
Prijs: €12,95

View post on Instagram
 

Beeld: MEAUXMEAUX

Must reads 👀