Celebs

New Music Friday: Miley Cyrus en Dua Lipa brengen hun lang verwachte EP uit

Music makes everything better en daarom delen wij elke week onze favoriete songs die net uitgebracht zijn. Zo ga jij lekker met een goed gevulde playlist het weekend in. Met deze week onder andere Miley Cyrus en Dua Lipa samen op een plaat, Justin Bieber en Shawn Mendes maken alle meiden gek met hun nieuwe nummer en Maan brengt haar cover van 'Sukkel Voor De Liefde' uit. Benieuwd? Bekijk hier alle new music friday favorieten.

New Music Friday: Miley Cyrus en Dua Lipa brengen hun lang verwachte EP uit

Miley Cyrus x Dua Lipa
Maanden geleden doken deze twee vrouwen al de studio in en lieten ons heel erg lang wachten. We waren stiekem een beetje bang dat de samenwerking niet meer uitgebracht zou worden, maar deze vrijdag is onze lucky day. Prisoner belooft een grote hit te worden en de clip is HOT! Juicy: Het nummer bevat ook een knipoog naar Miley haar eerder uitgebrachte nummer Slide Away waarin ze over haar break-up met ex-man Liam Hemsworth zingt. Hierin zong ze 'back to the ocean, I’ll go back to the city lights.' Liam heeft een liefde voor de zee en Miley besluit terug het stadsleven in te duiken, maar in Prisoner komt ze daarop terug. 'I try to replace it with city lights,' maar dat heeft blijkbaar geen succes.

Shawn Mendes x Justin Bieber
Dat er binnenkort een album van Shawn Mendes komt is ons zeker niet ontgaan. Wij ontvangen met alle liefde zijn nieuwe singles en zeker als er zo'n goede samenwerking bij zit. In het nummer Monster zingen Shawn en Justin. Het nummer gaat over een toxic relatie. De twee hotties vragen zich af of ze slecht zijn, of zij monsters zijn. Ook zingt Justin over hoe hij als jong ventje bekend is geworden. 'I was fifteen when the world put me on a pedestal. I had big dreams of doin' shows and making memories.' Hij zingt over jaloezie van de mensen om hem heen en dat er mensen waren die hem naar beneden wilde halen.

Maan
Velen van ons kennen waarschijnlijk het nummer Sukkel Voor De Liefde wel. Een heerlijke nummer voor in de club of als je net de stad uit loopt. Het origineel was al een knaller, maar gezongen door Maan zijn we er weer opnieuw verliefd op geworden. We pinken er stiekem een traantje bij weg, want een gevoelige tekst is het zeker.

Sam Smith
Yay! Een christmas single van Sam Smith maakt ons zo blij en weet ons altijd te raken. Een nummer vol hoop. 'I will be your lighthouse keepеr. Bring you safely home.' Met Sam kom je deze kerst veilig thuis. Hij laat een persoon, ik dit geval hemzelf, symbool staan voor een vuurtoren die zorgt dat schepen veilig kunnen varen. Een vuurtoren is van ver te zien en een aanknopingspunt. Land in zicht!

Davina Michelle
Over power womans gesproken. Daar hoort Davina Michelle zeker bij en dat is in haar stem te horen. Het nummer Liar was al eerder op haar debuutalbum te luisteren, maar werd zo goed ontvangen dat ze het als single wilde uitbrengen. Met een indringende stem laat ze opnieuw haar rauwe randje horen. 'Liar, liar, liar. I did everything you pleased, but I had to be deceived. You built a home without me.' Het nummer zou zo de titelsong kunnen worden van de nieuwe James Bond film. Well done.

Sia
Sia, van jou stem kriojgen we nooit genoeg en daarom zijn we blij dat de underrated queen weer nieuwe muziek uitbrengt. 'Not going to be single, not tonight.' Vanavond neemt Sia een geliefde mee naar huis. Een lekker nummer voor een happy mood.

Bizzey x Numidia
'Is ze dan een duivel of een angel?' De lyrics van dit liedje blijft honderd procent zeker in je hoofd zitten. De hele avond wil Bizzey al weten of jij zijn prooi gaat worden. Ook Numidia heeft een klein stukje lyrics in dit liedje kunnen krijgen waarin ze Bizzey zijn vragen beantwoord. Is ze een duivel of een angel?

Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved