News

Deze kerstboom gemaakt van vetplantjes is héél cute voor de komende kerstdagen

Het is al bijna weer tijd om een mooie kerstboom uit te kiezen. De klassieke kerstboom is bij veel mensen groot favoriet, maar inmiddels zijn er ook al veel alternatieve kerstbomen te vinden. En dit alternatief vinden wij wel héél cute. Wat we deze week namelijk voorbij zagen komen op internet, is een kerstboom gemaakt van vetplantjes. Musthave!

Een echte kerstboom vraagt best wel wat onderhoud. Zo moet de kerstboom water krijgen, en moet je behoorlijk vaak stofzuigen. De oplossing voor veel mensen is een kunstboom. Gaat jaren mee en heeft helemaal geen onderhoud nodig. Ideaal! Maar wil je nou wel een 'echte' boom, maar tegelijkertijd ook weinig hoeven doen qua onderhoud? Dan is deze kerstboom gemaakt van vetplantjes misschien wel iets voor jou.

Kerstboom van vetplantjes

De kerstboom gemaakt van vetplantjes ziet er super cute uit, en is een hele goede optie voor de aankomende kerstdagen. Eerlijk is eerlijk, jouw kerstboom zal er absoluut origineel uitzien als je voor deze kiest. Amanda, van het Instagram-account @terracottacorner, maakt de mooiste creaties van vetplantjes, en plaatste ook deze kerstboom. Op haar account op Etsy plaatst ze ook geregeld kunstwerken van haar vetplantjes, waaronder de kerstboom. Heel erg leuk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amanda @ Terracotta Corner (@terracottacorner) op

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved