News

De halve kerstboom is hét alternatief voor mensen met iets minder ruimte

De decembermaand komt steeds dichterbij, dus het is de hoogste tijd om alvast voorbereidingen te treffen. Kerstversiering mag weer in huis worden gehaald, en we mogen ook weer zoeken naar de perfecte kerstboom. Niet zoveel ruimte voor een kerstboom? Dan zijn er gelukkig heel veel mini kerstbomen te koop. Maar er is nu nog een alternatief. Wat dacht je van deze halve kerstboom?

Een hele kerstboom kan best wat ruimte in beslag nemen. Als je in een studio of in een wat kleiner appartement woont, kan het dus behoorlijk onhandig zijn om zo’n grote boom in de kamer te hebben staan tijdens de kerstmaand. Je kunt ervoor kiezen om helemaal geen kerstboom op te tuigen, maar dat is misschien een beetje saai. Vooral tijdens de kerstdagen in dit jaar moeten we het in huis maar zo gezellig mogelijk maken. En dat kan, met behulp van de halve kerstboom.

De halve kerstboom 

Een halve kerstboom betekent de helft van de ruimte, de helft van de versiering, en de helft van de lichtjes. Dat klinkt als een hele goede oplossing, niet? Je kunt de kerstboom heel makkelijk tegen de muur zetten, en het ziet er minstens net zo cute uit als een hele kerstboom. De halve kerstboom is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com (voor 99 euro), maar ook bij verschillende bouwmartken. Wij zijn fan, en zien deze halve kerstboom absoluut in onze kamers staan!

kerstboom halvekerstboom kerst

Beeld: iStock, Bol.com

Must reads 👀